Подарунок глибин моря - перли
Додано: 31 липня 2017

Подарунок глибин моря - перли

Природа подарувала нам унікальний камінь, який не вимагає ограновування. Він ідеальний у своїй самодостатності. Досконалість форми зробило перли улюбленцем багатьох ювелірів найвідоміших Будинків моди по всьому світу, серед яких Dior, Valentino, Gucci, Givenchy і Chanel.

1(232).jpg



Так чому ж вони знайшли таку величезну популярність?


Перли підходить практично всім дівчатам, але особливо незрівнянно виглядають ювелірні вироби з перлів на попелястих блондинках і пекучих брюнетках. Незаперечним доказом цього є зірки Голлівуду.


aktris-2.jpg



Перли - це, мабуть, найжіночніший камінь. Він додасть будь-якому образу елегантності і вишуканого шарму, зробить його «м'якішим» та романтичнішим.


Колекція: прикраси з перлами

Золотое кольцо с культ. пресн. жемчугомЗолотое кольцо с культ. пресн. жемчугом

Золота каблучка з культ. прісн. перлиною



Але крім його ідеального зовнішнього вигляду і універсальності, притягують і особливі властивості цього каменя.


З давніх часів перли поважають і люблять у багатьох країнах. І кожна країна наділяє їх особливими властивостями і своїм символічним значенням.


В Індії їх вважають символом благополуччя і процвітання, в Греції - це камінь вірності, символ шлюбу. Вони зміцнюють і дбайливо оберігають стосунки закоханих. У Китаї ж вони вважаються символом родючості і магічної сили. У Європі перли - символ довголіття.


Цей камінь завдяки його органічному, природному походженню також наділяють багатьма лікувальними властивостями. Він добре впливає на організм і психіку свого володаря, відновлюючи її після сильних стресів і депресій.


713.jpeg




Види перлів:


Перли бувають як морськими, так і прісноводними, але перші зустрічаються набагато частіше. У сучасному світі існує більш практичний і менш дорогий варіант - культивовані перли.


Золотые серьги (культ. пресн. жемчуг)Золотые серьги (культ. пресн. жемчуг)

Золоті сережки (культ. прісн. перли)



Перли виробляють у своїй раковині деякі види молюсків. Перші два види перлів вирощені в дикій природі: в морях, океанах або прісних водоймах. Знайти перлини в глибині моря - коштує чималих зусиль. До того ж це займає досить багато часу, що не є продуктивним.


На щастя, в наш час існує простіший і менш затратний спосіб отримання перлів - вирощування їх в раковині молюска під наглядом людини. Такі перли називають культивованими.


Колье из культивированного морского жемчугаКолье из культивированного морского жемчуга

Кольє з культивованих морських перлів



Є люди, які, не знаючи про методи вирощування таких перлин найчастіше плутають їх зі штучним. Але це - велика помилка. Даний вид перлів також є натуральними. Вони так само були вирощені в раковині молюска. Єдиною їхньою відмінністю є те, що вони не були знайденими в дикій природі, а створювалися в спеціальних умовах під контролем людини.


Такий метод є найбільш виграшним для сучасного світу. Його безперечні переваги також в тому, що крім економії часу і коштів, ми отримуємо ще й більш рівну, округлу і гладку перламутрову намистину.


Золотые серьги с культ. пресн. жемчугомЗолотые серьги с культ. пресн. жемчугом

Золоті сережки з культ. прісн. перлинами




З чим носити перли?


Чи не старіюча класика жанру - мінімалізм. Те, що повинно бути в гардеробі кожної поважаючої себе модниці - маленьке чорне плаття. Саме це вбрання, доповнене перлами, буде виглядати просто приголомшливо. Такий образ ввели в моду ще Коко Шанель, Одрі Хепберн і Мерілін Монро. Будьте впевнені, чорне плаття в поєднанні з нитками перлів, сережками, браслетами або каблучками з перлинами - це просто безпрограшний варіант. Завжди елегантно і стильно.


3-Odri-Hepbern.jpg


Але сучасна мода, на щастя, не обмежує нашу фантазію. Тому можете сміливо експериментувати з різними образами, доповнюючи їх перлами. Будь то однотонна сукня-футляр, сувора блузка з брюками або джинсами і піджак. Або навіть звичайна футболка або светр з джинсами-бойфрендами. У цьому сезоні Вам дозволено все! Головне - не забувати про правильне поєднання кольорів і стилів.


6_e8050.jpg  indossareperle2.jpg  блуза-с-коротким-рукавом-джинсы-бойфренды-туфли-large-12452.jpg


Що стосується поєднання перлів з металами, то мода року 2017 диктує нам віддавати перевагу сріблу. Але ми все ж радимо прислухатися до власного почуття стилю і правилам поєднання металів з одягом. Якщо Ваше вбрання виконане в теплих відтінках, то краще завершити образ червоним (рожевим) або жовтим золотом, а якщо ж в холодних - то варто звернути увагу на біле золото або срібло.


Також варто приділити увагу ще одній деталі. Відмінний хід для того, щоб показати свою прикрасу з перлів у всій красі - це зіграти на контрасті. Наприклад, білі перли найкраще виглядають в тому випадку, якщо в образі домінують темні, насичені тони. Як ми вже встигли згадати раніше, найбільш гідно білі перли виглядають на чорному тлі. Але якщо ж у Вашій колекції з'явилася прикраса з чорних перлів, то радимо Вам доповнювати їх одягом м'яких, світлих, пастельних тонів: білого, бежевого або ніжно-рожевого.


c4efd3cba2005709c970295c180ec0a7.jpg  s-chem-nosit-zhemchug-09.jpg

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: