Сережки зірок Голлівуду
Додано: 3 серпня 2017

Сережки зірок Голлівуду

Кожна дівчина знає, що прикраси та аксесуари грають дуже важливу роль в створенні образу. І кому ж, як не зіркам Голівуду відомо про це найкращим чином? Адже саме їх багато хто вважає іконами стилю і прагне хоч трохи наблизитися до ідеального образу Голлівудської зірки. 


А ось в цьому якраз ми і постараємося Вам допомогти. Тепер створення образу відомої Голлівудської акторки - реальність для кожної дівчини. У цій статті Ви зможете знайти доступні моделі-аналоги прикрас Голлівудських зірок від іменитих дизайнерів, щоб Ваш образ виглядав так, як ніби Ви щойно зійшли з червоної доріжки Канського кінофестивалю або церемонії вручення премії «Оскар».


марго-робби-в-роли-харли-квинн-в-фильме-отряд-самоубийц.jpg



 

 

Анджеліна Джолі

Одна з найбільш відомих і затребуваних акторок Голлівуду, Анджеліна Джолі - любителька експериментів з ювелірними прикрасами і точно знає в них толк. Її образи завжди різні і, безсумнівно, ідеальні. При цьому вона вміє витримуватисвой стиль і гордо залишатися на п'єдесталі однією з найкрасивіших зірок Голлівуду. Як Ви можете помітити, підібрані нами сережки в стилі Анджеліни Джолі виглядають не менш гідно і оригінально.


Анджелина Джоли     Серебряные серьги с фианитами

Срібні сережки з фіанітами




Марго Роббі

Молода акторка Марго Роббі стрімко набирає популярність з кожним роком. Як ми можемо помітити, ця красуня вибирає не дуже великі, але привертаючі до себе погляди, прикраси, які чудово підкреслюють її колір волосся і очей. Невеликі сережки-пусети з червоного золота з сяючими, як справжні діаманти, фіанітами - це саме те, що потрібно для створення образу в стилі Марго Роббі.


Марго Робби     Серьги-гвоздики с фианитами

Сережки-пусети з фіанітами




Меган Фокс

Американська актриса і фотомодель Меган Фокс найчастіше віддає перевагу досить великим сережках-кільцям. У колекції цієї визнаної красуні їх досить багато. Для даного образу Меган підібрала сережки дуже вдало. Вони просто шикарно гармоніюють з м'якими локонами брюнетки і роблять набагато яскравішим її колір очей. І, звичайно ж, в нашій колекції знайшлося місце для сережок в стилі Меган Фокс.


Меган Фокс     Женские золотые сережки кольца с фианитами

Золоті сережки-кільця з фіанітами




Емма Уотсон

Прославившись завдяки ролі Герміони Грейнджер у серії фільмів про Гаррі Поттера, юна Емма Уотсон продовжила свою успішну кар'єру і зараз є однією з найпопулярніших і затребуваних молодих акторок Голлівуду. В образі, який ми з Вами можемо бачити, на вушку Емми красується не що інше, як перлинні подвійні сережки-кулькиMise en Dior, прихильницями яких стали багато модниць, в тому числі і зірки Голлівуду. Серед наших ювелірних виробів ми також змогли підібрати аналогічний варіант сережок.


Эмма Уотсон     Серьги "Шарики" с культ. пресн. жемчугом

Сережки "Кульки" з культ. прісн. перлинами




Аманда Сейфрид

Американська акторка, співачка і модель Аманда Сейфрід віддає перевагу невеликим, лаконічним і малопомітним сережкам, або взагалі обходиться без допомоги ювелірних прикрас. Вона полюбляє стиль мінімалізм і доповнює свої образи яскравими ювелірними виробами в більшості випадків тільки на фотосесіях. В даному випадку ми можемо бачити на ній невеликі сережки-пусети з перлами. І нам пощастило знайти серед наших прикрас практично ідентичний варіант сережок.


Аманда Сейфрид     Серьги-гвоздики (культивированный пресноводный жемчуг)

Сережки-пусети (культивовані прісноводні перли)




Наталі Портман

Одна з найкрасивіших акторок Голлівуду, Наталі Портман, часто одягає подовжені витончені сережки, що складаються з декількох з'єднаних між собою елементів з камінням, які підкреслюють її витонченість і грацію, гідно гармонує з аристократичною зовнішністю красуні. Для Вас ми відшукали в нашій колекції сережки в стилі Наталі Портман, які виглядають так само благородно і красиво.


Натали Портман     Серьги с фианитами

Сережки з фіанітами




Ніна Добрев

Молода актриса, фотомодель і гімнастка Ніна Добрев, яка набула популярності завдяки відомому серіалу «Щоденники вампіра», досить стримана при виборі прикрас. Найчастіше вона віддає перевагу невеликим сережки-пусетам. Знайти подібні моделі серед наших ювелірних виробів Ви зможете без зусиль, так як їх вибір досить широкий і різноманітний.


Нина Добрев      Серьги-пусеты с фианитами

Сережки-пусети з фіанітами




Джессіка Альба

Ще одна любителька круглих сережок і сережок у вигляді кілець - Джессіка Альба. Ця красуня дуже любить доповнювати свої образи досить великими і помітними прикрасами. Вона не боїться експериментів з сережками і завжди потрапляє в точку при їх виборі. В даному образі, як ми бачимо, її вибору були удостоєні золоті сережки-кільця, аналог яким ми змогли підібрати для вас в нашій колекції.


Джессика Альба     Золотые серьги "Кольца"

Золоті сережки "Кільця"




Емма Стоун

Мила рудоволоса красуня Емма Стоун на врученні премії «Оскар» -2017 доповнила свій образ сережками від Tiffany & Co. Вибір прикраси в її випадку можна назвати ідеальним, так як сережки відмінно гармоніюють і з її кольором волосся, і з формою обличчя. Для Вас ми підібрали подовжені золоті сережки з розсипом блискучих фіанітів, які зроблять Вашу шию і лінії обличчя більш витонченими та делікатними.


Эмма Стоун     Золотые серьги с фианитами

Золоті сережки з фіанітами





Дженніфер Лоуренс

Прославлена завдяки гучним «Голодним іграм», Дженніфер Лоуренс, віддає перевагу різноманітним цікавим прикрасам. У цьому випадку вибір дівчини впав на сережки з камінням в класичному стилі. Вони виглядають на акторціі просто чудово. Завдяки цій невеликій деталі, її образ стає більш витонченим і жіночним. Звичайно ж, серед наших прикрас знайшлися і сережки в стилі Дженніфер Лоуренс.


лоуренс.jpg     Серебряные серьги с фианитами

Срібні сережки з фіанітами



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: