Додано: 5 квітня 2023

Шовкові, шкіряні чи каучукові браслети: що про них варто знати?

Прикраси на руку чудово доповнюють будь-який образ. Ви можете підібрати такий браслет, який буде відповідати всім вашим побажанням. І для цього не обов'язково звертати увагу на золоті чи срібні речі.

Ювеліри для виготовлення браслетів можуть використовувати інші матеріали. Кожен із них виглядає максимально оригінально та стильно.

Які можуть бути різновиди аксесуарів на руку?Каучуковий браслет Oniks

Ювелірний асортимент здивує навіть найвибагливіших модниць. Вони можуть будь-якої миті з ними ознайомитися і вибрати для себе стильний браслет.

Якщо повернуться до конкретних прикладів аксесуарів, варто виділити такі варіанти:

  • Шовковий. З ним знайомі чимало користувачів. Це один із популярних оберегів. Червона шовкова нитка і тут ще додатково присутня підвіска. Відразу хочеться відзначити, що основа тут не тонка. Браслет можна носити постійно та тривалий час. Він точно не порветься. Пам'ятайте, що тут для основи можна використовувати не тільки червону нитку. Вона може бути кольоровою. Зрозуміло, що це вже не оберіг, а просто гарне доповнення до вбрання.

  • Каучуковий. Здавалося б, як цей візуально грубий матеріал можна використовувати для створення ювелірних речей? Але це один із найпоширеніших стереотипів. Щоб надати виробу оригінальності, основа сплетена в кіску. Хоча є браслети, де основа гладка. Багато хто шукає чорні прикраси, але вам ніхто не забороняє звертати увагу на кольорові моделі. Ви можете додати фарби до свого образу.

  • Шкіряний. Ще один матеріал, який в уяві покупців не зовсім в'яжеться з ювелірною справою, але майстри доводять протилежне. Як і у випадку з каучуковими основа тут може бути у формі смужки або у вигляді кіски. Такі браслети не виглядатимуть надто грубо. Більшість виробів чорного кольору, але ви можете знайти більш оригінальні, тобто кольорові.

Якщо розбиратися детальніше в оформленні перерахованих вище браслетів, то основа тут каучук, шовк або шкіра, а ось застібка може бути золотою або срібною. Також можуть бути різні вставки з дорогоцінних металів. Це можуть бути просто пластинки, намистини або фігурки. Все залежить від ваших побажань.

Як правильно вибрати прикрасу на руку?Шовковий браслет Oniks

В ювелірному асортименті ви знайдете безліч різних аксесуарів. Якщо говорити про те, якому браслету надати перевагу, то запам'ятайте кілька простих рекомендацій:

  • Як часто ви плануєте носити прикрасу? Повсякденні речі мають бути лаконічнішими, щоб вони могли гармоніювати з більшістю образів. Якщо вони мають особливе призначення, можете звертати увагу на  різні моделі.

  • Чи вимагають від вас дотримання дрес-коду? Якщо так, то варто відмовитися від браслетів з екстравагантними елементами. В інших випадках вам теж варто дотримуватися правил гармонії, щоб образ був належним чином завершений.

  • Що стосується самих матеріалів, то тут орієнтуйтесь на свої уподобання. Адже одним до вподоби шовк, а іншим подобається каучук. Це саме стосується і дорогоцінного металу.

Як бачите, ювелірний асортимент постійно розширюється браслетами. Не варто боятися цих новинок, які можуть успішно доповнити будь-який образ. З підказками від «Oniks» ви зможете знайти ті самі прикраси, які будете із задоволенням носити.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: