Додано: 1 вересня 2021

У яких стилях можуть бути представлені ювелірні вироби?

Прикраси - це важлива складова будь-якого образу. Тому їх модниці підбирають з особливою ретельністю. Так вони враховують кожну дрібницю. У тому числі і те, в якому стилі будуть оформлені аксесуари. Адже в асортименті зустрічаються різні ювелірні вироби і всі вони відрізняються деякими особливостями. Щоб було легше розібратися в цьому різноманітті, варто познайомитися з основними напрямками, а потім приймати рішення.

Золотое кольцо с бабочкой (фианиты) оксидированое.jpg

Як можуть бути оформлені прикраси?

Мінімалізм

Цей стиль здатний поєднувати в собі лаконізм, простоту і красу. Він досить популярний серед модниць. Адже такі аксесуари прекрасно підходять як для повсякденного носіння, так і для вечірнього виходу у світ.

Що стосується головних особливостей прикрас в цьому стилі, то вони такі:

  • максимально чіткі та прості лінії;

  • лаконізм в оформленні;

  • функціональність і зручність;

  • універсальність.

Так в оформленні переважають геометричні мотиви, які чудово вписуються в стиль мінімалізм. Але на цьому ювеліри не зупинилися. Літаки, зірки, серце або квіти - такі елементи теж зустрічаються. Тільки вони повинні бути лаконічно оформлені.

Якщо зараз намагатися назвати якісь аксесуари, то сережки з геометричними елементами будуть якраз. Це можуть бути сережки-кулі. Також підходять аксесуари круглих або квадратних форм. Варто згадати і про видовжені сережки ланцюжкового типу.

Якщо говорити про каблучки, то вони виглядають максимально лаконічно. Тут немає екстравагантних елементів. Так, тут можуть бути присутніми камені, але вони дуже акуратні. Також зверніть увагу на лаконічні браслети. Якщо вони ланцюжкового типу, то плетіння має бути простим.

Серебряное кольцо Мишка Teddy.jpg

   Класика

Ще один популярний стиль серед жінок. Такі прикраси повинні бути у будь-якої модниці незалежно від статусу та віку.

Такі аксесуари від інших відрізняються певними характеристиками:

  • гармонія пропорцій і симетричність;

  • плавні лінії;

  • в оформленні часто використовують камені.

Багато хто думає, що класика буде виглядати максимально нудно. Але ви сильно помиляєтеся. Абсолютно для кожної знайдеться свій виріб.

Погодьтеся, що пусети з діамантами або сапфірами завжди виглядають дивовижно. Це ж можна сказати про тенісний браслет або про сережки з цілою доріжкою з каменів. А ще не варто забувати про каблучки-солітер.

Діловий

Навіть під строгий офісний костюм можна знайти відповідні аксесуари. Вам варто звернути увагу на такі особливості:

440babcf7f4a36ae7eb5c4d90d24fae8.jpg
  • якщо в оформленні присутні камені, то вони повинні бути мінімальних розмірів і не дуже яскравими;

  • максимально прості лінії;

  • ніяких екстравагантних елементів і фантазійних форм.

З сережок зверніть увагу на пусети. Можете ще поглянути на прикраси з англійською застібкою, але головна умова - максимально просте оформлення. Якщо хочете підвіску, то зверніть увагу на акуратний камінь в обрамленні дорогоцінного металу.

Пам'ятайте, що це далеко не всі стилі, в яких представлені аксесуари. Тому вас чекає величезний вибір. Заздалегідь подумайте про свої уподобання, а «Онікс» завжди запропонує відповідні прикраси.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: