Ювелірні аксесуари - TOTEM Adventure Jewelry
Додано: 9 листопада 2017

Ювелірні аксесуари - TOTEM Adventure Jewelry


Браслеты "Тотем" Браслет "Тотем"



Ми  хочемо розповісти вам про новий бренд, представлений у нас на сайті – TOTEM Adventure Jewelry. Його історія починається в 2012 році, бренд досить молодий, але, не дивлячись на це, стрімко завойовує свого клієнта. Завдяки оригінальним рішенням прикраси TOTEM Adventure Jewelry знайшли своє місце під сонцем і цікаві покупцям. 

 



1.jpg Браслет "Крикс"Браслет "Крикс" с позолотой

Шкіряний браслет "Cricxus" (Крікс) зі срібними вставками


У бренда є декілька колекцій. Серед аксесуарів переважають різноманітні браслети. На створення кожного було витрачено багато сил, часу і енергії. Натхнення і оригінальні ідеї творці шукали всюди. 
   


Браслет "Волк" Браслет "Волк" Браслет "Лев"

Шкіряний браслет "Wolf" (Вовк) зі срібними вставками


На створення одних браслетів надихнули всесвітньо відомі серіали. Досить одного погляду, щоб зрозуміти, яким фільмом або серіалом надихалися виробники (якщо, звичайно, ви такий же кіноман, як і ми), якщо визначити не змогли, напишіть нам, ми розкриємо всі таємниці. 

Колекція складається з трьох срібних браслетів: браслет з вовками, браслет з воронами і браслет з левами. Браслети можуть бути виконані в різних варіаціях, з покриттям і без покриття, з замком-тогглом або замком-кільцем.

 



Браслет "Лев" лев1 Браслет "Лев" на руке

Шкіряний браслет "Лев" зі срібними вставками


На розробку дизайну деяких браслетів надихнули подорожі - море, сонце і безкрає небо. Саме тому прикраси повторюють форми предметів, які зустрічаються під час океанських мандрівок або морських прогулянок. 

Є і класичні варіанти – акуратні шкіряні браслети зі срібними вставками, вони підійдуть кожному цінителю простого і одночасно оригінального дизайну. Подивитися всі варіанти можна у нас на сайті


Браслеты "Тотем" упаковка Тотем Браслеты "Тотем"  

Браслети "Мальтійський хрест" та "Якір"


Якщо у вас є бажання розповісти світу трохи більше про себе за допомогою аксесуарів - вибирайте браслети бренду TOTEM Adventure Jewelry.


Кнопка "Перейти в раздел"



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: