Додано: 8 вересня 2017

Значення і сила амулетів у вигляді зірки


  Подвеска "Пентаграмма"

Підвіска "Пентаграма"


Значення пентаграми також пов'язано з п'ятьма першоелементами (вода, вогонь, повітря, земля і дух (ефір)).


П'ятикутна зірка пов'язана як з містикою, так і з релігією. Вона охороняє людину від злих сил і духів, адже спочатку, в перші століття християнства, перевернута пентаграма була знаком Христа.


Але з цим символом слід бути обережним, так як перевернута пентаграма, обведена колом, наприклад, є так званою «міткою Диявола». Це сатанинський символ, що позначає перевагу матеріального над духовним.


 
yDdU2b_Ug4c.jpg





Зірка Давида


Зірка Давида або як її називають ще «Щит Давида» має форму шестикутної зірки (гексаграми). Вона складається з двох, спрямованих в протилежні сторони, трикутників. Як амулет цей символ використовувався ще за часів середньовіччя. Цінують його і до цього дня.


Подвеска "Звезда Давида" с фианитами

Підвіска "Зірка Давида" з фіанітами


З цією назвою символу пов'язані легенди про царя Давида, військо якого мало таку форму щитів. Згідно з іншою версією, існує зв'язок між назвою символу і ім'ям лжемесії Давида Алроя (главою єврейського повстання).


Попри те, що багато хто вважає зірку Давида єврейським символом, її можна зустріти в культурі багатьох народів.


Золотая подвеска "Звезда Давида" с фианитами

Золота підвіска "Зірка Давида" з фіанітами


І за своїми властивостями і значенням цей амулет схожий з зіркою Ерцгами. Він також є символом гармонії протилежностей і є потужним оберегом для свого володаря.




Зірка Ерцгами


У християнстві зірка Ерцгами - це перша зірка, яка увійшла в небо в момент появи на світ Ісуса Христа. Хрестик в середині символізує Його смерть і відродження, а 12 зіркових променів символізують дванадцять апостолів.


Серебряная подвеска "Звезда Эрцгаммы" с фианитом

Срібна підвіска "Зірка Ерцгами" з фіанітом


В іудаїзмі вона символізує гармонію і єдність: між чоловічим і жіночим початком, небом і Замлею, людиною і Богом ...


Зірка Ерцгами розкриває потенціал людини. Вона є надзвичайно потужним оберегом і талісманом, який захищає людину від негативного впливу на неї, дає йому сили і віру в себе.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: