Додано: 16 квітня 2018

13 пар ідеальних пусетів на літо

заголовок (1).jpg


Літня колекція з 13 пар пусетів з натуральним  камінням



димчатий (1).jpg


Сережки-пусети з димчастим кварцом це не тільки чарівна прикраса, яка підійде практично під будь-який образ, але і талісман, який допомагає людині відновити сили, підбадьоритися і навіть позбутися від шкідливих звичок і залежностей. Цьому каменю - раухтопазу, приписують могутні магічні властивості.  


фиолет (1).jpg


Такий камінь, як фіолетовий аметист, буде добре поєднуватися з карими або сірими очима. Кажуть, що камінь дарує спокій і внутрішнє умиротворення. Неспроста стародавні римляни називали його не інакше як «благословенний камінь», який приносить саме гармонію.


зелений онікс (1).jpg


Сам колір каменю - природний зелений - здатний заспокоїти і надати душевну гармонію. Такий онікс відмінно підійде дівчатам з карими очима. Вважається, що камінь є джерелом натхнення. Він вселяє в вас сили, надає підтримку в нових починаннях. 


пироп красн (1).jpg


У піропу самий «чистий», найяскравіший червоний колір. У перекладі з грецької піроп означає «вогонь». Камінь є талісманом закоханих і буде відмінним вибором в якості подарунка близькій людині. Чеський гранат - найвідоміше ім'я цього каменю.

три разом (1).jpg

Ніжний аметист, топаз "Лондон блакитний" і димчастий кварц в сріблі.

сині женя (1).jpg


Срібні пусети з вишуканим темно-синім сапфіром.


світло зел (1).jpg


Яскраві і стильні пусети з хризопразом -  джерело оптимізму. Він відрізняється напрочуд соковитими відтінками життєствердного зеленого кольору.


сині рокс (1).jpg


Срібні сережки-пусети з сапфіром нано - чудова прикраса на кожен день.


зелен срібні (1).jpg


Зелений турмалін допоможе знайти оптимальне рішення і вийти з будь-якої найскладнішої ситуації, наповнивши господаря силою віри і впевненістю.


чорні (1).jpg


Для любителів незвичайного чорного кольору при виборі прикрас відмінно підійде чорний онікс. 









Ласкаво просимо

Виберіть валюту: