Додано: 12 липня 2023

Чим такий особливий браслет у стилі Cartier Love? Підбираємо для себе стильну прикрасу з особливим значенням

Без ювелірних прикрас неможливо уявити жоден стильний образ. Адже вони доповнюють вбрання, розставляють тут акценти. А ще це можливість продемонструвати ваш бездоганний смак.

Важливо знайти такі аксесуари, які завжди виглядали стильно та не залишали лідерські позиції. Дивовижний браслет у стилі Cartier Love ідеально підходить під усі ваші вимоги. Такий виріб стане чудовим доповненням будь-якого образу.

Що такого незвичайного у представлених прикрасах?Браслет love cartier Oniks

Вишукані браслети відомі модницям у всьому світі досить давно. Вони ще з'явилися на ринку в середині XX століття і з того часу не втратили своєї актуальності.

Вже із самої назви можна зрозуміти, для кого було придумано таку прикрасу. Цей аксесуар сміливо вважали символом любові.

Адже щоб зняти браслет, потрібна була спеціальна викрутка. А от якраз ними закохані обмінювалися. Це була своєрідна клятва вірності.

Такі браслети вважалися чудовим подарунком для особливих свят. Тепер вони теж не втратили актуальність і радують своїм стильним дизайном.

Як виглядають стильні браслети?

Ювелірна фантазія не знає меж. Вона постійно розширюється, що дозволяє підібрати найкращі прикраси. Якщо говорити про те, як виглядають браслети в стилі Cartier Love, то це два півкола, які з'єднуються в одне ціле. Важливо розуміти, що тут немає застібки. Щоб зняти прикраси, вам знадобиться та сама особлива викрутка, якими обмінювалися між собою закохані на знак вірності. Саму викрутку можна носити як оригінальний кулон.

З класичним оформленням розібралися. Тепер кілька слів варто сказати про браслети, де можуть бути камені. Вони досить дрібні та розташовуються не по всьому обідку. Як правило, використовують фіаніти чи діаманти. Все залежить від ваших уподобань.

Рідше зустрічаються прикраси, де додатково присутні різні підвіски. Вони додають максимальної оригінальності та незвичайності. Вам лише треба подумати, що це будуть за фігурки.

Як вибрати особливі аксесуари?

Відкриваючи будь-який ювелірний каталог, ви будете вражені кількістю браслетів, які тут представлені. Це дає вам можливість підібрати виріб, який буде відповідати всім вашим вимогам.

Вам не завадить ознайомитися з деякими критеріями вибору, щоб потім не довелося шкодувати про ухвалене рішення:

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Основний вибір буде між золотом та сріблом. Якщо йдеться про золоті вироби, то вирішіть із відтінком. Біле, жовте або червоне золото - вибирайте те, що найбільше подобається. А ще не забувайте про гармонію з рештою прикрас. Що стосується срібла, то більшість віддає перевагу металу з родіюванням, яке додає додаткового блиску.Браслет картьє love Oniks

  • Якщо вам подобається наявність каменів, то визначтеся з кількістю вставок. А ще подумайте, що найбільше до вподоби. Фіаніти чи діаманти виглядають максимально чудово.

  • Що стосується браслетів з різноманітними фігурками, то ви теж маєте вирішити з їх кількістю. А ще добре подумайте, що на них буде зображено.

  • Визначтеся з шириною самого браслета. Вони можуть бути вузькими або ширшими. Все залежить від вашої зручності та комфорту.

  • Як часто збираєтеся носити прикраси? Щодня намагайтеся вибирати лаконічні моделі. Вони повинні без проблем гармоніювати з усіма елементами в образі. Щодо аксесуарів на вечір, то ви можете поглянути на різні варіанти. Тут все залежить від ваших побажань.

Добре продумавши основні моменти, ви можете без проблем розібратися у величезному ювелірному асортименті.

Ваш образ буде доповнений стильним браслетом, який ніколи не вийде із моди. А ще це чудовий спосіб, щоб освідчитися в коханні найдорожчій людині.

З підказками від «Oniks» ви зможете зробити свій образ неповторним та стильним. Ви будете носити аксесуар із задоволенням довгі роки.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: