Додано: 22 червня 2023

Що не завадить знати про сережки з перлами? Запам'ятовуємо прості правила щодо їх вибору

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дає можливість модниці підібрати для своєї скриньки пару сережок. Вони намагаються знайти такі аксесуари, які виглядатимуть стильно і при цьому ніколи не втратить своєї актуальності.

Вишукані сережки з перлами чудово відповідають цим вимогам. Тут поєднується максимум елегантності та легкості. Вам тільки потрібно визначитися з тим, які пари найбільше підходять.

Що варто знати про перли?Сережки з перлиною Oniks

Перлинні прикраси – мабуть, одні з єдиних ювелірних речей, які мають стільки міфів та забобонів. Адже довгий час вважалося, що такі аксесуари можуть носити лише жінки, а дівчатам лише додаватимуться «роки». Частково це правда. Якщо одягти комплект із масивних виробів, то ви дійсно додасте собі кілька років.

Знаменита Коко Шанель довела всьому світу, що перлинні вироби будуть актуальними завжди. Вона показала, як можна комбінувати аксесуари та завжди залишатися модною. З того часу перли не здали свої позиції.

Якою буває сама вставка?

Якщо ви вперше стикаєтеся з перлами, то вам не завадить знати трохи інформації про них.

  • Походження. Великою рідкістю вважаються натуральні дикі перли. Їхня вартість просто колосальна. Якщо вам пощастило знайти такі речі, ви досить щасливі. Більшість прикрас інкрустовано культивованими вставками. Тобто вони вирощені у природних умовах під наглядом людини. Якщо говорити про штучні, то тут усе зрозуміло. Такі намистинки вважаються найдешевшими.

  • Кольорова гама. Усі звикли, що намистинки бувають лише білого кольору. Вони вважаються універсальними. Дуже оригінально виглядають чорні вставки, які виглядають досить сміливо. Хочете яскравості, тоді рожеві, золотисті чи блакитні повністю у вашому розпорядженні.

  • Самі собою перли і так виглядають максимально привабливо. Часто вони чудово поєднуються з іншими каменями, тільки вони не повинні конкурувати. Тут має бути гармонія.

Які вибрати перлинні сережки?Золоті сережки з перлинами Oniks

Ювелірний асортимент постійно розширюється новинками. Це дозволяє навіть найвибагливішим модницям вдало поповнити свою скриньку. Повсякденний чи вечірній образ буде успішно завершено.

Тільки перед вибором не завадить продумати основні моменти:

  • З якого приводу підбираєте прикраси. Для офісу, навчання, прогулянок чи вечірнього заходу потрібно підбирати сережки, які завжди будуть доречними. На кожен день підбирайте вироби з однією невеликою бусиною. Класичні пусети ідеально підходять. Також можуть бути вироби, де в оформленні є невелике коло. Що стосується подовжених чи сережок з наявністю інших вставок, то такі прикраси підходять не щодня.

  • Якому дорогоцінному металу віддаєте перевагу? Золото і срібло чудово поєднуються з самими перлами. Тут слід орієнтуватися на свої побажання.

  • Ви хочете придбати виключно перлинні сережки або тут будуть ще додаткові камінці? Вони можуть бути як прозорими, так і кольоровими.

  • Не забувайте враховувати особливості зовнішності. Сережки повинні підкреслювати вашу красу. Адже подовжені, круглі або з масивними елементами підходять далеко не всім.

З цим трохи розібралися. Тепер вам буде набагато простіше вивчити каталог та вибрати для себе чудовий аксесуар. Ви зможете чудово доповнити будь-який образ.

Вам тільки залишається дотримуватися загальних рекомендацій, щоб лук був дійсно красивим. Наприклад, інші деталі образу не повинні затьмарювати перлинні сережки. До того ж ви не повинні обтяжувати вбрання іншими аксесуарами. Ну і не забувайте про доречність. Кожній прикрасі має бути свій час та місце.

За допомогою простих рекомендацій від «Oniks» ви зможете підібрати собі такі сережки з перлами, які додадуть вашому образу свіжості, елегантності. Ви будете просто неповторними.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: