Що подарувати близьким в Новорічну ніч
Додано: 11 грудня 2017

Що подарувати близьким в Новорічну ніч

Новорічна ніч - час чудес і великих радощів. Всі ми стаємо трохи дітьми в очікуванні свята і подарунків. Хтось любить їх дарувати, хтось приймати, ми любимо і те й інше :). Наше головне завдання - запропонувати вам кращі варіанти, щоб порадувати себе і близьких.

Для коханої дівчини, з якою давно разом, ідеальним буде всього один подарунок. Ми думаємо, не варто пояснювати який, у нас на сайті ви знайдете безліч пропозицій, які зачарують вашу обраницю. 



Золотое помолвочное кольцо "Я тебя люблю"Помолвочное кольцо с изумрудом и бриллиантамиЗолотое кольцо с дымчатым кварцем и бриллиантами



А якщо ви не поспішайте, ми можемо запропонувати прикраси, які стануть символом ваших почуттів. У нас можна підібрати і ніжні кольє з підвісками, і актуальні браслети, також величезний вибір каблучок і сережок у формі серця чи словом "Love". Ми впевнені, що ваша обраниця оцінить ваші старання.



Серебряное колье "Сердце"Золотое колье "Love" с бриллиантамиБраслет "Сердце с ключиком"



Про хлопців ми також не забуваємо. У нас ви можете знайти відмінні подарунки на будь-який смак, це можуть бути і оригінальні запонки, і різноманітні браслети, а для любителів ексклюзивних аксесуарів можна підібрати оригінальні каблучки і підвіски.



Падающая звезда - примерКольца ZANCANБраслет "Лев" на руке



Мамі можна подарувати прикраси з дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Ми впевнені, що яскраві сапфіри, смарагди або топази припадуть до душі і порадують вашу найближчу людину.



Золотое кольцо с бриллиантами, сапфирами и топазомЗолотые серьги с топазами и фианитамиЗолотые серьги с сапфирами, бриллиантами и демантоидами (гранат)



Жінці, яка готується або недавно стала мамою, ви можете підібрати прекрасні символічні вироби. Вони досить оригінальні, ніжні і завжди будуть нагадувати про такий важливий період в її житті.



Серебряное кольцо "Мама"Колье "Ножки младенца"Серебряное кольцо "Ножки младенца"



У нас величезний вибір подарунків для найменших: дуже ніжні сережки, милі каблучки, чарівні браслетики та підвісочки для юних модниць. 



Серебряные серьги "Бабочка" (Эмаль и фианиты)Детское кольцоСеребряные серьги "Сердечко"



Для батька можна підібрати, як класичні запонки та затискачі для краватки, так і постаратися здивувати. У нас представлені унікальні срібні та бронзові фігури. Кожна виконана в єдиному екземплярі руками наших ювелірів. Такий подарунок підійде не всім, але якщо ви добре знаєте уподобання своєї рідної людини, такий подарунок її обов'язково здивує і порадує.




Серебряная визитница ручной работы "Верный охранник"Серебряная фигура ручной работы "Еврейский портной за работой"Серебряная фигура "Шарик"



Крім подарунків, не забувайте про увагу близьким і про гарний настрій, а ми, в свою чергу, щоб настрій у вас був ще кращим, підготували приголомшливі новорічні знижки.



Кнопка "Перейти в раздел"


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: