Додано: 16 травня 2023

Що таке тенісний браслет? Підбираємо собі вишуканий виріб

Ювелірна скринька модниць налічує неймовірну кількість різних браслетів. До цього числа входять не лише модні тенденції, а й прикраси, які ніколи не залишать лідерські позиції.

Однією з таких прикрас вважається тенісний браслет, що має величезну кількість шанувальників у всьому світі. Не варто одразу думати, що це спортивний аксесуар. Цьому виду спорту він просто зобов'язує назвою та й усе. Це один із найвишуканіших виробів, який можна знайти в асортименті.

Що варто знати про представлені браслети?Тенісний браслет Oniks

З цією прикрасою модниці знайомі вже багато років і знають її під дещо іншою назвою «Доріжка» чи «Вічність». Ви точно зустрічалися з такими каблучками. А тепер можете глянути і на браслети.

Якщо цей виріб відомий уже давно, то звідки в назві взялося слово «тенісний»? Все дуже просто. Під час свого матчу Кріс Ервіс загубила браслет і тому навіть довелося зупинити змагання, щоб відшукати його. Спортсменка вважала його своїм талісманом. Цією річчю якраз і був браслет «Вічність», який потім почали називати «Тенісним».

Тепер ви розумієте, що це за виріб і що він до спорту не має жодного стосунку. Він стане елегантним доповненням різних образів.

Як виглядає дивовижна прикраса?

Головна особливість таких виробів – наявність розсипу дрібних камінців. Вони розташовані в один ряд. До того ж вони мають бути однакового кольору, розміру та огранювання.

Класикою завжди вважалися безбарвні діаманти. Поступово ювеліри розширили асортимент і почали використовувати інші камені. Наприклад, сапфіри чи смарагди. Це можуть бути виключно ці вставки або вони чергуватимуться разом з діамантами. Що це будуть за вставки, це залежить від ваших побажань.

Щодо дорогоцінного металу, то найчастіше використовують біле золото. Воно чудово підкреслює і виділяє самі камінчики. Рідше тут може бути червоне чи жовте золото. Також не варто забувати про срібло. Цей метал теж здатний чудово відтінити каміння.

Ще не варто забувати про сам тип браслета. Він вважається гнучким. Це дуже зручно під час носіння. До того ж сам виріб вузький.

В головних моментах розібралися. Тепер можна братися безпосередньо до вибору.

Як правильно вибирати вишукані браслети?Тенісні браслети Oniks

Ювелірний асортимент постійно розширюється новими прикрасами. Кожен гідний того, щоб поповнити скриньку. Якщо детально розбиратися у всьому різноманітті, то варто виділити кілька важливих критеріїв:

  • Які камінці вам подобаються найбільше. Діаманти, сапфіри чи навіть фіаніти – це все залежить від ваших побажань.

  • Не забувайте про дорогоцінний метал. Основний вибір між золотом та сріблом. Якщо йдеться про золото, то вирішіть з відтінком та пробою. Що стосується срібла, то більшість користувачів вибирає родоване.

  • Уважно огляньте замок. Оскільки ви не хочете втратити застібку в невідповідний момент, вона повинна бути надійною і простою у догляді.

  • Чітко визначтеся з розміром. Зніміть усі виміри заздалегідь, щоб потім не довелося витрачатися на обмін та повернення. Браслет не повинен зісковзувати або перетискати руку.

Кожен із цих пунктів є максимально важливим. Якщо ви розберетеся в тонкощах, поповніть свою скриньку елегантним тенісним браслетом. З підказками від «Oniks» ваш образ буде доповнений прикрасами, які ніколи не втратять актуальності.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: