Додано: 20 березня 2023

Що варто знати про сережки «Монетки»? Знайомимося з найпопулярнішими прикрасами

Розглядаючи ювелірну скриньку модниці, можна дійти до висновку, що основу тут складають сережки. Багато хто відразу подумав про пусети або сережки-кільця. Це ювелірна класика, яка ніколи не залишить лідерських позицій.

Але цими виробами асортимент не обмежується. Так багатьом модницям сподобалися сережки «Монетки», які чудово вписуються у різні образи. Ви без проблем можете придбати кілька різних пар, щоб зробити свій образ унікальним.

Що варто знати про представлені вироби?Жіночі сережки монетки Oniks

Вже з назви сережок можна зрозуміти, що основним елементом тут є монета. Це дуже привабливо. Вона може бути великою чи маленькою. Також у деяких прикрасах може бути одразу кілька основних елементів.

Оригінальніше виглядають прикраси, де на монетах робиться гравіювання або малюнок. Такі аксесуари стануть чудовим подарунком для близьких людей.

Якщо детальніше розглядати основні пропозиції, можна виділити такі пари:

  • Пусети. Вони вважаються класикою. В асортименті ви знайдете сережки-кружечки або прикраси з більшими елементами. Це все залежить від ваших побажань. Також не забувайте враховувати правила дрес-коду.

  • Також акуратно виглядає прикраса, де є одна монетка й англійський замок. Вона чудово впишеться у повсякденний образ.

  • Більш оригінально виглядає виріб, де є відразу кілька кружечків різних розмірів. Вони накладаються один на одного.

  • Стильно виглядають сережки-протяжки. Тут використовують лише одну монетку, щоб не обтяжувати сам образ.

  • На окрему увагу заслуговують подовжені аксесуари, де використовують відразу кілька основних елементів. Вони можуть розташовуватися на певній відстані чи в ряд. Кількість та розміри кружечків ви визначаєте самостійно.

  • Також хочеться відзначити аксесуари, для декору яких використовувалися вставки. Як правило, вони дрібні та розташовуються на самій застібці.

Важливо розуміти, що цими прикрасами асортимент не обмежується. Ви без проблем знайдете різні пари сережок. Головне, щоб вони вам подобалися та із задоволенням носилися.

Як правильно вибирати стильні аксесуари?

Жіночі сережки монетки Oniks

Від величезної кількості прикрас просто розбігаються очі. Відповідно, вам потрібно заздалегідь визначитися з деякими простими правилами:

  • Як часто ви носитимете сережки? На кожен день вибирайте максимально зручні та невеликі. Вони не повинні порушувати правила дрес-коду. Якщо хочете успішно доповнити вечірній образ, асортимент значно розширюється. Тільки не забувайте про свою зручність.

  • Вам більше подобається золото чи срібло? Кожен із цих дорогоцінних металів має свої особливості. Вам потрібно орієнтуватися на свої уподобання. А ще погляньте на інші речі зі скриньки. Між ними має бути гармонія.

  • Якщо тут будуть камені, то вирішіть з їх походженням. Адже вставки можуть бути дорогоцінними, напівдорогоцінними чи штучними. Також вирішіть з їх кількістю.

  • На окремий пункт заслуговує саме оформлення. Більшість віддає перевагу сережкам з гладкою поверхнею. Також оригінально виглядає матова поверхня. Різні малюнки чи написи роблять аксесуари унікальними.

Якщо ви знайдете небагато часу та продумаєте кожен з моментів, то зможете підібрати чудові сережки для різних образів. З підказками від «Oniks» ви завжди виглядатимете привабливо і зможете продемонструвати бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: