Додано: 11 січня 2023

Що варто знати про сережки-протяжки, щоб вдало поповнити ювелірну колекцію?

Ювелірна скринька будь-якої модниці налічує величезну кількість різних прикрас. Серед них особливо вирізняються сережки. Яких лише пар не знайдете в асортименті. Особливо вишукано виглядають сережки-протяжки.

Вони додають образу максимум елегантності, жіночності та вишуканості. А ще не варто забувати про те, що подібні прикраси чудово впишуться у будь-який образ. Повсякденне чи вечірнє вбрання заграє новими фарбами.c5d850718878b999f866b8683658ac96.jpg

Що необхідно знати про сережки-протяжки?

Вже з назви таких аксесуарів можна зрозуміти, як вони надягатимуться. Головна їхня особливість полягає у відсутності замка. Але тут постає питання, а як тоді носити такі речі та як їх не втратити.

Вся річ у тому, що основа та штифт з'єднуються в одну лінію. При цьому тут відсутня швенза. Виріб чудово тримається завдяки своїй вазі.

Якщо говорити детальніше про переваги подібних речей, то можна виділити такі моменти:

  • Досить просто знімати чи надягати. Ви будете впевнені, що не втратите елементи застібки або не зламаєте її.

  • Не забувайте про невагомість конструкції. Щоправда, винятком із цього правила можуть стати аксесуари із надто великими елементами знизу.

  • Крім цього, пам'ятайте, що такі аксесуари можна підібрати для кожного образу.

З позитивними моментами розібралися. Тепер не завадить запам'ятати кілька мінусів:

  • Щоб безпечно носити такі сережки, потрібно прибирати волосся. Просто є ризик, що вони заплутаються. Це доставить не тільки дискомфорт, але ви можете травмувати вухо.

  • Подібні прикраси не підходять для маленьких принцес. Дитина може травмуватись.

Якщо ви знатимете всі особливості, вам буде набагато легше розібратися у величезному ювелірному асортименті.4a8686cbecbd4128b8b9993632a83318.jpg

Які можна підібрати сережки?

Ювеліри пропонують величезні колекції, що постійно розширюються новими аксесуарами. Серед них можна виділити кілька найпопулярніших варіантів.

  • Ланцюжки. Вони вважаються найпопулярнішими з усіх запропонованих. Такі речі можуть вписатися у будь-який образ. Ви одразу можете уявити, як виглядають самі прикраси. Акуратні ланцюжки помітні з передньої та задньої частини вуха. Якщо говорить про довжину ланцюжків, то вона може бути однаковою або різною. Що стосується оформлення, то більшість віддає перевагу традиційним варіантам. Тобто тут лише ланцюжки. Хоча можете звернути увагу і на більш оригінальні варіанти з камінчиками чи фігурками.

  • Багатьом подобаються прикраси зі складнішим типом кріплення. Суть полягає в тому, що фіксатор знаходиться з передньої частини біля мочки вуха. Довга частина знаходиться позаду. Сам собою фіксатор виглядає максимально красиво й елегантно.

  • Окремо хочеться сказати про оригінальні вироби, які можуть носити не всі. Просто для цього потрібно мати одразу кілька проколів у вухах.

Величезні колекції постійно поповнюються чудовими сережками. Це дає можливість успішно поповнити будь-яку скриньку. Окрім цього зможете продемонструвати свій бездоганний смак. Разом з «Oniks» вдало підберете будь-які аксесуари, які радуватимуть довгі роки. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: