Додано: 27 квітня 2023

Що варто знати про сережки з англійським замком, щоб вибрати зручну пару аксесуарів?

Ювелірна скринька постійно поповнюється різними сережками. Кожна з цих пар чудово впишеться у будь-які образи. Відповідно, щоб завжди виглядати красиво, модниці уважно вивчають дизайн прикрас. Він має бути бездоганним.

Крім оформлення при виборі аксесуарів не варто забувати про зручність носіння. Важливу роль відіграє застібка, яка має бути надійною, міцною та зручною. У зв'язку з цим сережки з англійським замком мають найбільший попит. Ви не пошкодуєте про своє рішення, коли віддасте перевагу саме такому варіанту.

Що варто знати про подібні вироби?Сережки на англійській застібці Oniks

Головна особливість таких сережок полягає у самому замку. Він вважається одним із найнадійніших, який тільки можна зустріти. До того ж він непомітний, що теж дуже важливо.

Дужку потрібно просмикнути крізь мочку вуха і закріпити за допомогою затиску. Ви зрозумієте, що застебнули сережку, коли почуєте характерне клацання. Увага: після цього не намагайтеся додатково натиснути на прикрасу, щоб переконатися, що вона застебнулася. Такими діями ви можете лише зашкодити.

Подібний замок є максимально надійним і прослужить досить довго. Але все ж таки через певний період сережка може почати розстібатися, то можете легенько натиснути на штифт, щоб той трохи опустився. Але краще занести сережки до ювеліра.

Тепер варто детальніше розібратися у всіх перевагах і недоліках.

Плюси:

  • Конструкція досить проста та зручна. Ви зможете довго носити подібні сережки та не перейматися цим.

  • Жодних складнощів, коли зніматимете або надягатимете прикраси. Вам знадобиться лише кілька секунд.

  • Якщо сережки правильно підібрані, то у вас не виникне дискомфорту під час їх носіння. Важливим є той факт, що застібка не обтяжує конструкцію. У зв'язку з цим ви можете підібрати подібні сережки навіть дитині. Правда це за умови, що ранки вже давно загоїлися.

  • Подібний замок часто використовують у сережках, які мають великі вставки. Також він підходить для подовжених аксесуарів. Він добре утримує вироби.Сережки на англійському замку Oniks

  • Ця застібка ще гарна тим, що сережку дуже складно втратити. Вона не злетить навіть за активних рухів. Порада: збираєтесь у спортзал, на природу або виконуватимете домашні справи, тоді зніміть вироби.

З цим трохи розібралися. Ці пункти лише переконують, що ви не пошкодуєте про придбання.

Тепер варто звернути увагу на мінуси:

  • Оскільки тут немає можливості регулювати відстань для мочки вуха, вам варто враховувати розміри застібки та самої сережки.

  • Зверніть увагу на висоту проколу, щоб підібрати зручну пару.

Виходячи з цієї інформації можна зробити висновки про те, що англійський замок у сережках вважається досить надійним і подібні прикраси ви можете носити хоч щодня. Єдине, що вам потрібно, це уважно підбирати аксесуари під свої вуха.

Використовуючи підказки від «Oniks», ви вдало поповните свою колекцію. Ви зможете зручно носити сережки тривалий час та створите стильний образ.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: