Додано: 2 травня 2023

Що варто знати про сережки із сапфірами? Підбираємо для себе бездоганну пару прикрас

Ювелірна скринька будь-якої модниці постійно поповнюється різними сережками. Більшість намагається шукати прикраси, які відповідають модним тенденціям. Це завжди допоможе продемонструвати почуття стилю.

Але чому б не спробувати розширити свій світогляд і не звернути увагу на аксесуари, які ніколи не втратить актуальності. Вони завжди чудово виглядатимуть. Дивовижні сережки із сапфірами входять до цього числа. Їм непідвладний час і їм вдасться підкреслити вашу красу та елегантність.

Які особливості мають такі сережки?Сережки з сапфірами Oniks

Коли ви поглянете на ці прикраси, то не зможете від них відірвати очей. Їх справді можна вважати королівськими. Вони надають своїй володарці шарму.

Якщо детальніше розбиратися в особливостях прикрас,  а точніше, то в характеристиках каменю, можна виділити такі тонкощі:

  • Усі звикли до того, що сапфір буває синього кольору. Цей насичений відтінок так і притягує захоплені погляди. Пам'ятайте, що камінь може бути інших кольорів. Жовтий, рожевий, зелений і навіть чорний – велика кількість відтінків вражає. Вам лише потрібно подумати, який більше до вподоби.

  • Подібна вставка має один із найвищих показників твердості. Вище лише в алмаза. Це дозволяє вам сміливо носити улюблені сережки хоч щодня. Порада: не нехтуйте правилами обережності та не піддавайте прикраси різним ушкодженням.

  • Сапфір чудово виглядає в гордій самоті. Також він чудово поєднується разом з іншими каменями. Наприклад, із прозорими діамантами. Також тут можуть бути й інші вставки. Все залежить від побажань.

Прикраси із сапфірами будуть вашими улюбленими. Тепер ви можете сміливо вибирати їх.

Що варто враховувати під час пошуку особливих аксесуарів?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, що дозволяє вдало поповнити скриньку новою парою сережок. Щоб вони стали вашими улюбленими та не розчарували у майбутньому, запам'ятайте кілька рекомендацій щодо вибору.

Почніть з дорогоцінного каменю

  • Вам більше до вподоби класичний сапфір, тобто синього кольору чи хочете додати свого образу фарб, звернувши увагу на кольорові. Кожен камінчик виглядає чудово.

  • У виробі будуть виключно сапфіри чи тут є ще інші вставки? Наприклад, діаманти можуть скласти компанію.

  • Визначте розмір вставок. Одним більше до вподоби дрібні камінці, а інші звертають увагу на великі. Це все залежить від ваших побажань та від того, як часто збираєтеся носити сережки. Також можете подумати про кількість камінчиків.

Дорогоцінний металСережки з сапфіром Oniks

Золото чудово поєднується із сапфірами. Таке поєднання вважається найвдалішим. Якщо говорити про відтінки металу, то це біле, жовте чи червоне. Більшість користувачів віддає перевагу білому відтінку, який чудово відтіняє сам сапфір. А загалом це залежить від ваших побажань.

Якщо говорити про срібло, його використовують набагато рідше. Воно вважається бюджетним дорогоцінним металом. Якщо вибирають такі вироби, то для повсякденного носіння.

З якого приводу підбираєте

На кожен день шукайте сережки, які чудово поєднуватимуться з більшістю нарядів. Так можна відзначити пусети. Акуратний камінчик додасть образу фарб. До того ж він не порушуватиме правил дрес-коду. Також для повсякденного носіння підійдуть вироби, де можуть бути кілька дрібних вставок.

Що стосується аксесуарів для особливого приводу, то все залежить від ваших уподобань. Ви можете вибрати більш оригінальні або все ж таки віддасте перевагу акуратним.

Враховуйте особливості зовнішності

Сережки мають стати ідеальним доповненням будь-якого образу. Вам необхідно звернути увагу на особливості зовнішності. Форма обличчя, ваш колір – все це враховується. Тільки так ви зможете підібрати аксесуари, які підкреслять ваші переваги.

Якщо ви візьмете до уваги елементарні моменти, то зможете собі або на подарунок підібрати чудові сапфірові сережки. З підказками від «Oniks» зробите будь-який образ бездоганним та підкреслите своє почуття стилю. Захоплені погляди вам гарантовані.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: