Додано: 11 лютого 2021

Що таке каблучка-солітер і для чого вона потрібна?

Золота каблучка Oniks

Каблучки  з камінням завжди займали почесне місце в жіночих скриньках. Вони з давніх-давен ставали ефектним доповненням образу і додавали своїй власниці вишуканості.

До популярних різновидів подібних ювелірних виробів відносять каблучки-солітери. Їх можуть купувати в якості аксесуара для заручин, але подібні прикраси підходять і для щоденного використання. Вони вишукані і витончені, тому часто стають фаворитами майбутніх наречених. Що таке каблучка-солітер і як не помилитися з вибором прикраси, можна дізнатися далі.

Як виглядає подібна прикраса?

Ця модель одна з найбільш поширених. Адже можна знайти аксесуари на будь-який смак і гаманець. Варто відзначити, що крім скромних варіантів каблучок з невеликим діамантом, можуть зустрічатися елітні прикраси з досить солідними каменями значних розмірів. Вставка в таких каблучках - це головний акцентний елемент, адже на неї звернено основну увагу. Найчастіше такі камені круглі, але на сучасному ринку часто можна зустріти різноманітні фантазійні варіанти виробів.

Оправа переважно проста, обідки гладкі і позбавлені будь-яких декоративних деталей. Назва для прикраси обрана не просто так, адже в каблучці завжди один камінь, який в більшості випадків є діамантом. Але в залежності від уподобань дівчини і бюджету можна підібрати й інші варіанти. Наявність одного каменю несе в собі певний сенс, який закохані пари розцінюють як освідчення в тому, що «ти у мене єдина» і крім коханої ніхто більше не потрібен. Завдяки такому романтичному трактуванню дизайну каблучку-солітер часто купують в якості ювелірних виробів для заручин, але вони відмінно виглядають і в повсякденному житті.

3d148853b2a8a1e6c65cf310ae18da0e.jpg abf35feda2410f1a6727ef71e01fcba2.jpg c43ffa200ec39a142951803b899e9db7.jpg

4 правила, які допоможуть правильно вибрати каблучку

Сучасний ринок пропонує безліч різноманітних варіантів товару, тому недосвідчений клієнт може загубитися серед великої кількості вибору. Якщо ви хочете, щоб подібна покупка принесла виключно позитивні емоції і не розчарувала вас, то необхідно:

  1. Заздалегідь визначити, який розмір каблучки вам необхідний. До цього етапу варто підійти максимально серйозно, адже якщо підібрати розмір неправильно, то надалі потрібно буде його змінювати за допомогою ювелірних майстрів. Варто зазначити, що процедура зменшення або збільшення каблучки не завжди доречна. Тому якщо ви придбали ювелірний виріб нещодавно і він не підійшов за розміром, то скористайтеся своєчасно послугою обміну або повернення.

  2. Звернути увагу на розмір, колір і чистоту каменю. Саме він буде перетягувати на себе основну увагу, тому потрібно уважно підійти до вибору такого важливого елемента. Варто відзначити, що чим більшою буде вставка, тим дорожче вам обійдеться прикраса.

  3. Віддавати перевагу тільки перевіреним і надійним ювелірним магазинам. Якщо ви вперше купуєте прикрасу в незнайомому місці, то обов'язково попросіть показати всі необхідні сертифікати. Звертайте увагу на відгуки покупців і репутацію магазину.

  4. Звернути увагу на матеріал виготовлення. Каблучки-солітери можуть бути золотими, срібними або платиновими. Тому варто уважно вивчити властивості кожного матеріалу перед придбанням, і оцінити практичність металів.

Радуйте своїх коханих вишуканими каблучками і вибирайте їх правильно, а «Онікс» стане вашим вірним соратником в цій справі.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: