Додано: 27 березня 2023

Що таке сережки-клаймбери? Правильно підбираємо стильні аксесуари

У ювелірній скриньці модниці знайдете багато різних прикрас. Сережки вважаються базою. Це не лише пусети чи прикраси з англійським замком. Їх є набагато більше.

Так сережки-клаймбери вже тривалий період займають лідерські позиції. Їх гідно оцінили модниці у всьому світі. Вони чудово вписуються у різні образи. На кожен день або на вечір підберете свою пару. Вам тільки залишилося розібратися в особливостях самих аксесуарів, щоб переконатися в цьому.

Що варто знати про представлені сережки?Жіночі сережки-клаймбери Oniks

Побачивши хоч раз подібні аксесуари, ви не зможете відвести від них погляд. Головна їхня особливість у тому, що вони розташовуються по всій вушній раковині. Погодьтеся, що це виглядає досить незвичайно, тому захоплені погляди гарантовані.

Якщо говорити більш детально про саму конструкцію сережок, то можна виділити такі варіанти:

  • Прикраса з притискною петлею. Вона непомітна, оскільки ховається за вухом, при цьому надійно фіксує виріб. Все просто та комфортно.

  • Є ще інший варіант, де замість петлі використовується кафа. Тобто сережки будуть кріпитися не тільки до мочки вуха, але і до верхньої частини вуха або навіть до волосся.

Як можна зрозуміти з опису самих сережок, для їхнього носіння не знадобляться додаткові проколи, навіть попри те, що вони виглядають досить об'ємно.

Також в асортименті вам вдасться знайти варіанти, для носіння яких взагалі не знадобляться проколи. Тут роль застібки виконує кафа.

Який із варіантів вам більше підходить, вирішуйте самі. Головне, щоб вам було максимально зручно та комфортно.

Як правильно підбирати оригінальні сережки?

Ювелірний каталог не знає меж. Він постійно розширюється. Відповідно у вас не виникне проблем із вибором прикрас. Щоб вони тільки тішили та носіння приносило максимум задоволення, не завадить запам'ятати кілька рекомендацій:

  • Як часто ви збираєтеся носити аксесуари? Погодьтеся, що для повсякденного носіння варто вибирати максимально скромні речі. Вони не повинні порушувати правила дрес-коду. Якщо хочете доповнити вечірній образ, можете подивитись більш вишукані.

  • Не забувайте про комфорт носіння. Вам нічого не повинно тиснути чи доставляти будь-який інший дискомфорт. Основний вибір буде між притискною петлею та кафою. Ви зможете підібрати сережки навіть для непроколотих вух. Головне, щоби було зручно.Жіночі сережки-клаймбери Oniks

  • Визначтеся з дорогоцінним металом. Основний вибір між золотом та сріблом. Кожен із них має свої особливості. Якщо віддаєте перевагу золоту, вирішіть з його відтінком. Біле, червоне чи жовте – кожен має свої особливості. До того ж не забувайте про пробу: 585 чудово підходить для повсякденного носіння. Вироби із 750 краще залишити на вечір. Що стосується срібла, багато хто віддає перевагу родованому, хоча можете звернути увагу на позолоту або чорніння.

  • Вам подобається присутність різних каменів або віддаєте перевагу сережкам без зайвих елементів. Якщо тут присутні вставки, визначтеся з їх походженням, кількістю та розмірами. Більшість віддає перевагу дрібним вставкам прозорого кольору, але можуть бути інші варіанти. Прекрасно виглядають і вироби без зайвих елементів.

  • Тепер кілька слів про оформлення. Геометричні фігури, квіти, зірки, серця – це одні з найпопулярніших візерунків. На цьому фантазія ювелірів не обмежується, і ви можете підібрати стильні аксесуари.

Величезний асортимент ювелірних виробів повністю у вашому розпорядженні. Вам потрібно виділити трохи часу, щоб вивчити усі сережки-клаймбери. Разом з «Oniks» ви зможете підібрати для свого образу найкращу прикрасу, яку із задоволенням носитимете довгий час.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: