Додано: 27 червня 2023

Що такого особливого у браслеті з конюшиною? Підбираємо для себе особливий аксесуар на удачу

Ювелірний асортимент прикрас на руку постійно розширюється різними прикрасами. Браслети були в образах красунь ще з давніх часів. Спочатку вони були оберегами, а згодом стали гарним доповненням образу.

Зараз багато модниць хотіли таку прикрасу, яка була б оберегом і красивим доповненням образу одночасно. Стильний браслет з конюшиною повністю відповідає всім вимогам.

Що такого особливого у представленому аксесуарі?Браслет клевер Oniks

Конюшина з давніх часів вважається оберегом. Якщо бути точніше, то це стосується чотирилистої конюшини. Багато хто вірив, що така рослина приносить своєму власнику удачу, добробут, багатство.

Відтоді минуло багато часу, але дехто продовжує вірити. Відповідно, вони не відмовляться від подібної прикраси.

Хоча є й ті, яким просто подобаються рослинні мотиви. Вони виглядають дуже стильно. До того ж не втратять актуальності. Ви не пошкодуєте про те, що підберете собі прекрасні вироби.

Які бувають різновиди браслетів?

Ювеліри постійно намагаються здивувати модниць розширенням колекцій. Кожен виріб має бездоганний вигляд. Якщо говорити про те, які можна знайти варіанти, можна виділити:

  • Лаконічно та стильно виглядають ланцюжкові браслети, де є тільки одна фігурка. Вона може бути просто з дорогоцінного металу або доповнена різними вставками. Це може бути цілий розсип дрібних або один великий камінь.

  • Більш оригінально виглядають прикраси, де є кілька фігурок конюшини. Вони можуть бути дрібними або більшими. Як вони виглядатимуть, все залежить від вас. Кожен із цих варіантів виглядає бездоганно.

  • Також можете звернути увагу на браслети, де крім фігурки конюшини будуть присутні інші елементи. Серця, зірки, квіти досить поширені варіанти.

  • Окремо хочеться сказати про жорсткий незамкнений браслет. Тут фігурка конюшини може бути з одного боку або відразу з кількох.

Серед представлених прикрас ви зможете підібрати найкращі моделі.

Як правильно підібрати виріб на руку?Браслети клевер Oniks

Щоб отримати максимум задоволення від носіння браслета, запам'ятайте кілька простих рекомендацій щодо пошуку:

  • Вам більше подобаються жорсткі чи ланцюжкові аксесуари? Кожен із цих типів має свої особливості. Ви повинні орієнтуватися на свої уподобання.

  • Уточніть розмір прикраси. Для більшості моделей потрібно знати ці цифри. Якщо ви сумніваєтеся в правильності вибору, зверніть увагу на моделі з регульованою застібкою. Також вам можуть сподобатися незамкнені варіанти.

  • Більше до душі золото чи срібло? Кожен дорогоцінний метал має свої особливості.

  • Якщо в оформленні є каміння, то вони будуть дрібними чи великими? Також вирішіть із кількістю вставок.

  • Де саме носитимете браслет? Ви можете підібрати прикрасу як на руку, так і ногу. У кожному випадку знайдете стильний варіант.

Детальніше розібравшись з усіма вимогами, зможете без проблем підібрати прикрасу, яка принесе удачу та стане чудовим доповненням образу. З «Oniks» ви завжди зможете виглядати максимально стильно та елегантно.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: