Додано: 27 листопада 2020

Де зберігати обручки до весілля? Згадуємо деякі прикмети

Золота каблучка з діамантом в стилі мінімалізм - Оникс       Золота каблучка з діамантом в стилі мінімалізм - Оникс

XXI століття –  одне з найбільш просунутих і прогресивних. Здавалося б, що тут вже не повинно бути місця для забобонів, прикмет. Але це зовсім не так. Навіть найбільш просунуті люди не хочуть спокушати долю, особливо коли мова йде про їхнє весілля. Зокрема молодята особливо ​​ставляться до обручок –  головному атрибуту урочистості.

Вони сильно з цього приводу хвилюються і не знають, де зберігати каблучки до весілля. Так давайте в цьому всьому розбиратися разом.

Золота обручка 5 мм (текстуроване)- Оникс       Золота каблучка з діамантом в стилі мінімалізм - Оникс


Де залишити обручки до церемонії?

Для початку скажемо те, що молодята повинні разом вибирати прикраси. У цій всій метушні вони повинні виділити достатньо часу, щоб ознайомитися з усім асортиментом. Пам'ятайте, що купуєте відразу пару і в одному місці.

З особливостями покупки розібралися. А що робити далі.

Обручки - Оникс

Прикраси повинні зберігатися в будинку, де точно не будуть жити молоді

Для цієї важливої ​​місії підходять батьки, хресні, брати/сестри або близькі друзі. Повірте, вони точно не забудуть про найважливіші прикраси та нікуди їх не подінуть. А ще у них точно не виникне спокуси їх нікому показувати і тим більше приміряти.

Вам тільки потрібно їх скласти в коробочку і віддати довіреній особі. До речі, про коробочку. Це ж стосується і подушки або таці, на якій будуть лежати обручки під час церемонії. Після обміну прикрасами парі заборонено до них торкатися. Їх повинні забрати хтось із неодружених гостей, це обіцяє їхнє швидке весілля.

Обручки - Оникс

Обручки до урочистості можна опустити в пакетик з водою і заморозити

Вважається, що закохані будуть ще більше прив'язані один до одного. Якщо збираєтеся так зробити, то не забудьте їх вчасно дістати, щоб не було ніяких казусів.

Прикмет, пов'язаних з каблучками досить багато і всі їх намагаються дотримуватися, щоб потім життя разом було довгим і щасливим. Ще не забувайте про те, що вибирати та купувати прикраси потрібно з прекрасним настроєм.

Нехай ці обручки стануть символом вашої любові й «Онікс» завжди підкаже кілька красивих, вишуканих варіантів.

Золота каблучка з діамантом в стилі мінімалізм - Оникс       Золота обручка 3 мм (текстуроване) - Оникс



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: