Додано: 19 травня 2020

Геометрія в ювелірних прикрасах!




  Геометрія в ювелірних прикрасах!


Без перебільшення можна сказати, що саме з виробів, виконаних у вигляді базових геометричних фігур, і почалася велика ювелірна історія. Перші сережки, каблучки або браслети виглядали, як кола, прямокутники або квадрати. Ось чому геометрія ніколи не виходить з моди - це основа багатьох стилів.


        


Тема геометрії в ювелірному дизайні нескінченна. Все завдяки простоті форм і можливості створювати з них тисячі нових комбінацій і поєднань, які кожен дивують. Хитрість геометричних ювелірних виробів в тому, що незалежно від того, яким би простим не був ваш наряд, вони миттєво додадуть йому особливу "родзинку".


        


Ще однієї важливою відмінністю геометричного стилю є символічність використовуваних фігур. Наприклад, коло асоціюється з єдністю, нескінченністю, а квадрат символізує порядок, рівновагу і організованість. За допомогою геометричних ювелірних прикрас ви принесете в своє життя впорядкованість, розважливість і рівновагу.


        


Саме в геометрії найпростіше реалізувати ідею аксесуарів-трансформерів: коштовності легко піддаються експериментам. Геометричні ювелірні прикраси легко вписуються і в тенденцію асиметричності. Наприклад, можна носити пару сережок у вигляді геометричних фігур або надіти каблучки на обидві руки однакові за розміром і стилю, але різні за формою.


        



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: