Додано: 1 липня 2021

Вишуканий браслет на ногу: що варто знати про головну прикрасу літа

Літо в розпалі. Це прекрасний привід, щоб продемонструвати свої найкращі вбрання. Легкі сукні, повітряні спідниці дочекалися свого зоряного часу.

А ще це ж стосується деяких прикрас. Так браслети на ногу лежали в шкатулці, поки не настали літні дні. Тепер вони спокійно можуть доповнювати різні образи. Тільки залишилося трохи краще дізнатися про цей чудовий аксесуар.2d91d77b9fc50e1cbffd09f63cc36f61.jpg

Як вписати оригінальну прикрасу в образ?

Деяким модницям здається дивним носити браслет на нозі. Вони вважають це безглуздим жартом. Але це зовсім не так. Подібний аксесуар має давню історію і східні корені. Такі ювелірні речі допомагали більше дізнатися про свою власницю. Одні визначали фінансове становище, а інші дізнавалися, перед ними заміжня дівчина чи ні.

В американській та європейській культурі цей браслет з'явився не так давно, але встиг набути популярності. Відтоді і не збирається покидати лідерські позиції. Ювеліри раді старатися. Так серед всієї краси можна виділити одні з найпопулярніших прикрас:

  • Браслети-ланцюжки вважаються певною класикою. На нозі така прикраса виглядає максимально вишукано й елегантно. Вам тільки потрібно визначитися з типом плетіння.

  • З різними фігурними елементами. В основі той самий красивий ланцюжок, який може бути доповнений зірками, квітами, кульками. Хоча на цьому список не закінчується. Також оригінально виглядають різноманітні написи.

  • З шармами або намистинами. Зрозуміло, що всі елементи досить великі, тому з їх кількістю потрібно бути максимально обережними.

  • З черепашками. Ідеальний аксесуар для відпустки. Захоплені погляди оточення гарантовані.

Пам'ятайте, що асортимент ювелірних виробів на цьому списку не обмежується. Вам залишається уважно вивчити весь список і вибрати потрібний варіант.

Як правильно носити ножний браслет?

Здавалося б, які тут складнощі. Просто наділи красивий аксесуар і пішли, але не все так просто. Тут є деякі хитрощі.2f196f29485f9eaa4ea79348a77fd828.jpg

  • Прикраси надягають тільки на голу ногу. Ніяких колготок і тим більше шкарпеток. Навіть якщо вони тілесного кольору.

  • Довгі спідниці та джинси - ще одні речі, які повинні залишитися в шафі. Якщо не уявляєте своє життя без джинсів, зверніть увагу на укорочені моделі. Браслет має бути видно.

  • Місце та час. Навіть коли вам дуже хочеться похвалитися колегам незвичайною прикрасою, забудьте про цю ідею. Офіс не те місце, де браслет на ногу буде доречним. Зібралися гуляти з друзями, планується вечірка - вперед. Але варто забути про прикраси, коли зібралися на пляж або на природу.

  • Максимальна доглянутість. Оскільки браслет до ніг привертає максимум уваги, вони повинні бути в повному порядку. Тому потурбуйтеся про належний догляд. А ще погляньте на взуття. Воно теж повинно прекрасно виглядати.

  • Якщо ви можете похвалитися стрункими ніжками, сміливо підбирайте такі прикраси. А ось власницям пухких щиколоток від такої думки варто відмовитися.

Добре продумайте кожну тонкість, щоб ваш образ виглядав легким, красивим і стильним. З «Онікс» завжди вдасться продемонструвати ідеальний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: