Додано: 9 лютого 2017

Як використовувати затиск для грошей?

Кожен з нас - особистість, саме тому ми самі вибираємо речі: зазвичай дотримуючись принципу «або красиво, або зручно». Наприклад, всім знайомий гаманець - це досить зручна штука для використання, але випираючі кишені штанів нікого не прикрашають. Однак унікальний золотий затискач для грошей стане незамінним стильним аксесуаром для будь-якого модника, а найголовніше - це зручно і практично. 

Часто щасливі власники цього аксесуару просто не розуміють, як ним користуватися. Так що наші поради стануть дійсно інформативними і корисними, як для власників, так і для тих, хто вибирає його в якості подарунка.

зажим для денег.JPGзолотой зажим для денег.JPG

Золотий затискач для грошей "Герб України"                                                     Золотий затискач для грошей "Долар"


Совет №1: Підготуйтеся до використання затискача

Перед початком використання необхідно зібрати всі свої картки і паперові купюри, які до цього ви зберігали в гаманці, кишені або сумці. Тепер всі вони будуть в одному місці.


Совет №2: Порядок у всьому

Для того, щоб вставити гроші в затискач, всі купюри потрібно скласти вдвічі, а потім засунути згином в зубці. Візитні або банківські карти слід вставляти під зубець. Володарі стильного золотого затискача просто зобов'язані знати правило професійного користувача: зверху потрібно складати дрібні купюри, а більші банкноти слід покласти вниз. Набагато зручніше витягувати гроші для повсякденних покупок.

Серебряный зажим для денег.JPGЗажим для денег Евро.JPG

 Затискач для грошей "Долар"                                                                            Затискач для грошей "Євро"


Совет №3: Лише найнеобхідніше

Навіть найзручніший затискач не зможе вмістити всі ваші картки, тому краще все-таки вибрати найпотрібніші карти, які ви найчастіше носите з собою, наприклад, права, зарплатну карту або кредитку.


Совет №4: Додатковий елемент для Вашого затискача

Маленька еластична стрічка, яка часто виготовляється з тканини, є незамінною річчю для предметів не зовсім стандартної форми.


Совет №5: Подарунок-унісекс

Багато хто вважає, що затискач для грошей - це суто чоловічий аксесуар, але це не так. Він може стати відмінним подарунком для леді, яка втомилася від великих гаманців.  


Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримувати найактуальніші новини зі світу ювелірних виробів від компанії "Онікс"!

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: