Додано: 23 грудня 2020

Як виміряти розмір каблучки? Кілька простих способів, щоб це зробити

Золота заручальна каблучка з діамантом - ювелірний магазин Онікс

Підбір прикрас – важливий і відповідальний процес. Необхідно знайти такі каблучки, які не тільки будуть подобатися, але ще і підходити за розміром. Ви ж не хочете, щоб виріб постійно зісковзував або передавлював палець. Та й до ювеліра його не завжди виходить віднести, щоб трохи зменшити або збільшити розмір. 

Щоб такого не сталося, важливо заздалегідь дізнатися розмір. Якщо у вашій скриньці вже є відповідна каблучка, процес значно спрощується. Просто потрібно знати, як виміряти розмір каблучки, щоб далі було легше орієнтуватися в асортименті.

Як дізнатися розмір каблучки?

У цьому всьому є кілька простих хитрощів.

  • Золота заручальна каблучка з діамантом - ювелірний магазин Онікс

    Візьміть каблучку і виміряйте внутрішній діаметр. Цифри в міліметрах і будуть тим самим

  •  розміром. Наприклад, діаметр 15 мм, значить у вас 15 розмір. Тільки пам'ятайте, що прикраси з широкою шинкою сидять максимально щільно. У зв'язку з цим важливо підбирати прикраси трошки більше. Впритул підбирають вироби з обідком до 3 мм.

  • Каблучку можна прикласти до аркуша паперу і акуратно обвести внутрішній діаметр. Варто пам'ятати про зауваження, про які говорили в попередньому пункті.

  • Можна завантажити шаблон з розмірами і роздрукувати. Далі прикладайте каблучку і дивіться на збіги. Пам'ятайте, що тут теж потрібно орієнтуватися на внутрішній діаметр. Якщо є сумніви між 2 розмірами, орієнтуйтеся на більший. Увага: стежте, щоб шаблон не був м'яким. Також переконайтеся, що масштаб заданий правильно.

Це досить прості способи. З цим ви зможете впоратися за кілька хвилин. Просто проявіть максимум уваги.

На основі отриманої інформації зможете без проблем підібрати відповідну каблучку, яка буде ідеально сидіти на пальці. З порадами «Онікс» вийде стильно і бездоганно доповнити образ.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: