Додано: 29 вересня 2021

Як носити багато каблучок разом? Знайомимося з простими рекомендаціями

Ювелірний асортимент каблучок дивує всіх. Навіть найвибагливіша модниця знайде для себе відповідні прикраси. У такому різновиді досить складно зупинитися на чомусь одному і шкатулка поповнюється багатьма аксесуарами.

Часто вони довго лежать в шкатулках, оскільки їх власниця не наважується в одному образі комбінувати відразу кілька виробів. Це поширена помилка, яку просто виправити. Головне знати кілька простих хитрощів, які дозволяти комбінувати каблучки між собою і створювати стильний образ.

Кольцо с синтетической шпинелью зеленого цвета 2.jpg

Як носити багато каблучок?

Поєднувати разом кілька прикрас і складно, і легко. Тут потрібно проявити уважність, фантазію. А ще не забувайте про зручність і комфорт.

З цим розібралися. Тепер би хотілося розібратися з рекомендаціями. Якихось точних правил немає, є тільки рекомендації. Вони встигли прижитися в суспільстві і прекрасно допоможуть в цій нелегкій справі.

Матеріал прикрас

Негласне правило: бажано, щоб каблучки були виготовлені з одного металу. Якщо з різних металів, то відтінки повинні бути однаковими.

Іноді від цього правила можна відступити. Зараз попитом користуються акуратні набірні каблучки з різних відтінків одного металу або навіть різних металів. Це все виглядає красиво. Якщо збираєтеся звертати увагу на помітні аксесуари, згадуємо про загальноприйняте правило.

Привід, через який створюєте образ

  • Для щоденного носіння комплект повинен бути непомітним і акуратним. Тут прийдуть на допомогу набірні каблучки. Увага: якщо потрібно дотримуватися дрес-коду, відмовляємося навіть від них на користь однієї каблучки.

  • Потрібно блиснути бездоганним смаком на вечорі, тоді погляньте на вироби з каменями. Увага: не всі каблучки повинні бути зі вставками. Важливо визначитися з одним центральним елементом, а до нього підбирати більш скромні.

Кольцо с синтетической шпинелью синего цвета.jpg

Поєднання з нарядом

  • Дотримуйтеся загального стилю. Наприклад, класичний костюм та каблучки в стилі бохо складно уявити поруч. Такою ж дивною комбінацією можна вважати прикраси з шипами та шифонову сукню. Між усіма елементами в образі повинно бути щось спільне.

  • Приділіть увагу колірній гамі, якщо хочете вибрати каблучки з камінням. Безпрограшний варіант - знайти прикраси з прозорими вставками. Вони поєднуються з усім. Якщо ж мова йде про кольорові камені, їх колір повинен перегукуватися з відтінками одягу. Тут не повинно бути контрасту або надмірної райдужності.

Підбираючи прикраси, вам потрібно бути уважними. Зібравши бажаний комплект, приміряйте. Вам повинно бути максимально зручно та комфортно. Не бійтеся проявляти фантазію, головне не порушувати загальних правил і все вийде. З «Онікс» зможете створити багато різних комплектів на всі випадки життя.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: