Додано: 1 жовтня 2021

Як носити сережки-кафи? Запам'ятовуємо прості рекомендації

Ювелірна колекція постійно поповнюється новими прикрасами. Хоча деякі з них не можна назвати новими. Так сережки-кафи переживають другу молодість і судячи з останніх тенденцій абсолютно не збираються здавати позиції.

Їх обожнюють зірки, коли виходять на «червону доріжку». Вони стають прекрасним доповненням наряду на вечірку. Деякі модниці навіть примудряються поєднувати кафи з повсякденними нарядами. Тільки не всі знають, як носити сережки-кафи для створення стильного образу. В результаті прикраси припадають пилом в шкатулці або безглуздо підкреслюють наряд. Цього можна уникнути, якщо дотримуватися простих рекомендацій.

серьги .jpg

Як носити кафи правильно?

Величезний ювелірний асортимент дозволяє кожній модниці підібрати той самий аксесуар або навіть кілька. Тільки добре продумайте деякі тонкощі.

Призначення

Перед покупкою визначтеся, як часто хочете носити сережки. Якщо шукаєте щось повсякденне, то лаконічні кафи будуть якраз. Для вечірніх заходів можете дозволити екстравагантні вироби. Якщо збираєтеся на побачення, пошукайте ніжні варіанти ланцюжкового типу.

Кількість сережок

  • Любите класику, але традиційні сережки не приваблюють? Тоді шукайте кафи акуратних розмірів. Тут не повинно бути зайвих елементів в оформленні і тоді вийде доповнити повсякденний образ.

  • Хочете здивувати незвичайною прикрасою? В асортименті досить багато відповідних сережок. Флора, фауна, завитки - це далеко не повний список оформлення. Звісно прикраса виходить масивною і в образі повинна бути тільки одна сережка. На друге вухо надіньте непримітний гвоздик з аналогічного металу.

Відповідна зачіска

Золотые серьги с бриллиантами.jpg

Ховати за волоссям кафи - злочин. Вам потрібно заздалегідь продумати зачіску, щоб продемонструвати сережки та виглядати красиво. Ви завжди можете зробити пучок або хвіст. Також можна зробити іншу красиву зачіску. Ще один хороший варіант зачіски: прибрати волосся на іншу сторону. Варіантів досить багато, тому можете експериментувати.

Час носіння

Чим масивніший і важчий аксесуар, тим менше часу його потрібно носити. Великі кафи носіть не довше ніж 3-4 години. Якщо відчуває будь-який дискомфорт, зніміть прикрасу.

Увага: кафи обов'язково потрібно знімати на ніч. Це правило стосується будь-яких сережок.

Сережки-кафи - прикраси, які ось уже скільки років поспіль не збираються залишати лідерські позиції. Це прекрасна можливість поповнити шкатулку і зробити образ неповторним. Вам лише залишається дотримуватися елементарних правил, а «Онікс» допоможе вибрати найкрасивіші аксесуари.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: