Додано: 3 січня 2022

Як вибирати ювелірні прикраси з урахуванням кольоротипу?

Вишукані прикраси стають гарним доповненням до будь-якого образу. А ще вони додають фарби. Особливо це стосується аксесуарів з кольоровим камінням. Вони точно припадуть до душі будь-якій модниці.

Залишилося тільки серед запропонованого асортименту підібрати ті речі. Вам потрібно звернути увагу на відтінок вставки та дорогоцінного металу, щоб вигідно підкреслити особливості зовнішності.

Як підбирати ювелірні прикраси з урахуванням кольоротипу фото

Як правильно вибирати аксесуари з кольоровим камінням?

Здавалося б, що тут такого складного. Вам тільки потрібно визначитись з улюбленим кольором, який точно підійде. Але це не зовсім правильно. Буває таке, що вибраний відтінок контрастуватиме з кольором шкіри або підкреслюватиме її блідість. Нікому б не хотілося досягти такого результату.

Щоб такого уникнути, необхідно визначитися зі своїм кольоротипом. Це дозволить без проблем підібрати гарні аксесуари.

Зима

У дівчат з подібним кольоротипом насичене темне волосся. Якщо говорити про колір очей, він може бути як світлим, так і темним. Що стосується кольору шкіри, він буде фарфоровим або оливковим (більше смаглявим).

Виходячи з таких параметрів жінки можуть не переживати про вибір дорогоцінного металу. Їм пасують різні відтінки. Тут потрібно орієнтуватися на побажання. Якщо говорити про каміння, тут підходять насичені відтінки вставок. Зелений, синій, червоний ідеальні пропозиції. Не забувайте ще про чорний колір.

Як підбирати ювелірні прикраси з урахуванням кольоротипу фото 2

 Весна

У дівчат цього кольоротипу волосся має бути теплого відтінку – медове, пшеничне. Колір очей може бути блакитним, зеленим чи коричневим. Якщо говорити про відтінок шкіри, він буде персиковим, жовтуватим, з рум'янцем.

Підбираючи прикраси, орієнтуйтеся більше на жовте золото. Якщо говорити про інші відтінки, тут орієнтуйтеся на вбрання, макіяж і свої побажання. Що стосується самих каменів, можете орієнтуватися на колір очей. Прекрасно підійдуть блакитні топази, бірюза, хризоліт. Вам варто забути про вставки насичених глибоких відтінків, які лише ускладнюватимуть образ.

Літо

Якщо заговорили про цей кольоротип, то сюди відносяться жінки, як блондинки, так і брюнетки. Тільки в останніх все ж таки повинен бути світлий колір волосся. Їх відтінок завжди має бути прохолодним.

Колір очей може бути монохромним (блакитним, зеленим, сірим) чи змішаним. Рідше може бути комбінація з коричневим, проте такого насиченого чистого відтінку не може бути.

Шкіра дуже світла. Вона буде світло-рожевою або практично прозорою. Іноді вона може бути з блакитним відтінком.

Як підбирати ювелірні прикраси з урахуванням кольоротипу фото 3

При виборі аксесуарів орієнтуйтесь на холодні тони дорогоцінних металів. З каменів звертайте увагу на топази, раухтопази, смарагди. Якщо говорити про відтінки, рожеві, сині, димчасті будуть якраз. Намагайтеся підкреслити колір очей.

Осінь

Осінніх жінок одразу видає колір волосся. Золотавий, мідний – це головні відтінки. Шкіра теж завжди буде з теплими тонами. Що стосується кольору очей, тут теж будуть аналогічні відтінки: горіховий, бурштиновий.

Щоб ще краще підкреслити особливості зовнішності, вибирайте прикраси із жовтого або червоного золота. Якщо любите срібло, воно обов'язково має бути із позолотою. Жовте, червоне, коричневе каміння стане прекрасним доповненням образу.

Кожен із кольоротипів має свої особливості. Вам потрібно врахувати всі тонкощі, щоб потім вигідно підкреслити свою зовнішність. Разом з «Онікс» виглядатимете красиво та чудово.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: