Додано: 5 липня 2021

Як підібрати ланцюжок для кулона, щоб створити ідеальний комплект?

Кулон і ланцюжок -ідеальний ювелірний тандем. Їх можна носити як на роботу, так і доповнити вечірній варіант. Залишилося тільки зовсім небагато - створити ідеальний комплект.

Здавалося б, у чому тут бувають складнощі. Важливо переконатися, щоб вони відповідали за кольором. А ще бунтік повинен спокійно протягуватись у вушко. Тільки це далеко не єдині критерії вибору, щоб вийшло зробити хороший комплект.6554f24620a7c42bb64b8d98726f1ddc.jpg

Як підібрати ідеальний ланцюжок?

Ювелірний комплект вийде ідеальним, якщо дотримуватися деяких правил:

  • Вага ланцюжка та кулона повинні збігатися, тобто співвідношення 1: 1. Якщо кулон буде важчим, ризикуєте порвати ланцюжок і втратити відразу 2 вироби. Якщо ланцюжок буде занадто масивним, а кулон ні, то це просто виглядає негарно.

  • Визначтеся з плетінням. В асортименті представлені варіанти з традиційним плетінням. А ще існують і з фантазійним. Пам'ятайте, що традиційне плетіння краще підходить, оскільки воно прекрасно поєднується з більшістю кулонів. Що стосується фантазійних, з ними потрібно бути обережними, оскільки складніше підібрати підвіску.

  • Уважно огляньте застібку. Це гарантія того, що аксесуари не загубляться. Замок повинен бути якісним і досить тугим. Порада: можете взяти ланцюжок з різними застібками і їх протестувати. Так зрозумієте, який варіант вважається найбільш надійним.

Ці основні правила значно спрощують життя. Тепер зможете підібрати ідеальну прикрасу для носіння кулонів. Крім цих моментів важливо ще запам'ятати кілька простих рекомендацій:03e4e81b8d0da1832bc2a70f677f24f2.jpg

  • Пощупайте ланцюжок. Тут не повинно бути заломів або інших дефектів. Якщо щось знайшли, відмовтеся від такого аксесуара. Просто через подібні дефекти ланцюжок довго не прослужить. А ще він буде доставляти дискомфорт, дряпати шкіру.

  • Переконайтеся в якості плетіння. Всі ланки повинні бути надійно з'єднані між собою. Це дозволити бути впевненими в тому, що ланцюжок не порветься в невідповідний момент. Також ви повинні бути впевненими в тому, що сам замок теж досить надійно закріплений.

А ще є одне хороше правило - стилістичне поєднання ланцюжка та кулона. Класика, кежуал, мінімалізм - кожен зі стилів має свої особливості, тому не полінуйтеся їх вивчити. А ще подумайте, як часто збираєтеся носити кулон з ланцюжком і з яким одягом збираєтеся поєднувати. Просто для офісу потрібні одні прикраси, а для вечірки - зовсім інші.

Чітко продумавши кожну деталь, вийде створити не один комплект, а відразу декілька. З підказками та порадами «Онікс» вийде чудово поповнити ювелірну колекцію.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: