Додано: 5 січня 2022

Як правильно зберігати ювелірні прикраси, щоб вони бездоганно виглядали?

Ювелірний асортимент постійно розширюється різними прикрасами. Дивлячись на цю красу, хочеться поповнити свою скриньку прекрасною річчю. Тільки купуючи в черговий раз аксесуари, важливо враховувати правила зберігання.

Як правильно зберігати ювелірні прикраси фото

Це дасть гарантію того, що прикраси надовго збережуть бездоганний вигляд. Ви зможете без проблем носити тривалий період і насолоджуватися їх бездоганним виглядом. Тільки для цього важливо дотримуватись деяких простих правил.

Як правильно зберігати аксесуари?

Багато хто вважає, що в цьому немає нічого складного. Адже можна просто зняти сережки та покласти їх на тумбочку. Це стосується і ланцюжка, та й у принципі решти виробів. Це не так. Якщо не дотримуватись елементарних правил, то ювелірні речі швидко втратять зовнішній вигляд або їх доведеться нести до майстерні.

Цього можна уникнути, якщо виконувати елементарні правила.

  • Як тільки зняли обручку, сережки або інші вироби, їх потрібно почистити. Ретельно все протріть, щоб усунути всі забруднення. Тільки після цього їх можете складати.

  • Прикраси не можна зберігати разом. Тобто це означає, що золоті, срібні чи вироби з камінням потрібно розділяти. Також розділіть їх на різновиди: каблучки, сережки, ланцюжки тощо.

  • Для зберігання використовуйте спеціальні мішечки. Їх без проблем можете знайти у ювелірному магазині. Також можете їх пошити самостійно. Це дозволить кожну річ скласти окремо, щоб вони не стикалися один з одним і не ушкоджувалися.

    Як правильно зберігати ювелірні прикраси фото 2
  • Подбайте про місце зберігання. Чудово, якщо ви знайдете спеціальну скриньку. Тут буде багато відділень, розрахованих на різні типи прикрас. Це дозволить розмістити каблучки, ланцюжки, браслети та інші аксесуари правильно. За бажанням ви можете знайти хорошу коробку з величезною кількістю відділень. Головна вимога, всередині вона має бути оббита м'якою тканиною. Коли вибиратимете скриньку, відмовтеся від пластикових та дерев'яних пропозицій.

  • Все правильно розкладіть. Наприклад, для сережок та каблучок використовують спеціальні валики. Ланцюжки та браслети складайте у довгі відсіки, щоб вони там правильно розташувалися і не перекручувалися. Коли розкладатимете прикраси, дотримуйтесь порядку. У вас потім не повинно виникати складнощів із пошуком аксесуарів.

  • Підтримуйте порядок у скриньці. Прикраси мають лежати на своїх місцях. Це нескладно, просто потрібно виділити трохи часу для підтримання порядку.

Дотримуючись елементарних порад, ви зможете правильно зберігати аксесуари. Головне, їх не ігнорувати, і у вас все вийде. Разом із «Онікс» зможете вигідно поповнити ювелірну колекцію.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: