Додано: 31 грудня 2020

Як правильно носити заручальну каблучку?

Золота заручальна каблучка "Я кохаю тебе" з фіанітами - Онікс

Заручини - це одна з важливих подій в житті закоханих. Заручальна каблучка - символ любові і глибоких почуттів. Вона буде красуватися на пальці дівчини і нагадувати про найщасливіший день. 

Тепер тільки потрібно зрозуміти, на якому саме пальці носять заручальну каблучку. Є конкретні правила або можна орієнтуватися на особисті переваги. У цьому варто більш детально розібратися.

Де саме потрібно носити каблучку для заручин?

Традиційно склалося, що аксесуар носять на безіменному пальці. Тепер тільки залишилося визначитися з рукою. Якщо говорити про Україну, то це права рука. Її вважають головною. Саме нею хрестяться, вона ближче до Бога. А ще саме на правому плечі сидить ангел-хранитель.

Якщо говорити про більшість європейських країн і Америку, то каблучку надягають на ліву руку. Їх пояснення - саме тут проходила вена любові.

На який саме руці носити каблучку, вирішувати тільки вам. Якщо дотримуватися традицій, орієнтуйтеся на них. Хочете відповідати тенденціям моди, тоді враховуйте їх.

Каблучка з діамантом в стилі мінімалізм - Онікс     Золота заручальна каблучка "Я кохаю тебе" з фіанітами - Онікс

Що робити з заручальною каблучкою після весілля?

Тут все залежить від особистих переваг. Так є кілька варіантів, що робити з таким виробом:

  • Якщо прикраса досить оригінальна, краще покласти її в скриньку. Одягайте її тільки в особливих випадках. На яку руку, тут вже вирішуєте самі.

  • Зараз дуже модно носити на одному пальці заручальну каблучку й обручку. Але це реально тільки в одному випадку - аксесуари повинні поєднуватися по дизайну. А ще вони повинні бути виготовлені з одного дорогоцінного металу.

  • Якщо не хочете носити на одному пальці, розділіть їх. Деякі надягають заручальну на середній палець тієї ж руки. Інші ж носять прикрасу на безіменному пальці іншої руки.

  • Є ще більш оригінальний варіант - ланцюжок. Це максимально зручно тим, кому прикраси заважають виконувати повсякденні справи. А так не будете боятися, що каблучка пошкодиться. Тільки в такому випадку важливо підібрати максимально міцний ланцюжок, щоб він витримав вагу.

Як носити заручальну каблучку, це тільки ваше рішення. Головне, щоб це було зручно і вам подобалося. Порада: подумайте про це заздалегідь. Просто річ у тому, що розмір пальців різний. Навіть є така особливість, що розмір безіменних пальців на різних руках теж відрізняються.

Нехай підібрана прикраса стане символом вашої любові, а «Онікс» підкаже кілька оригінальних моделей.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: