Додано: 29 жовтня 2016

Як поєднувати колір волосся з прикрасами?

 Колір волосся і коштовності - надійні союзники. Хоча, цим часто нехтують, волосся - значний елемент зовнішності людини. Тому, важливо брати до уваги Ваш колір шевелюри, вибираючи одяг, капелюхи і особливо коштовності.

 

 

  

 

 
 

 

   Необхідно, щоб вони доповнили один одного. Існують незліченні гіди як поєднувати колір шкіри з коштовностями або одяг з аксесуарами, але далеко не всі надають значення кольору волосся. Щоб створити повноцінний ансамбль і закінчений цибулю, слідуйте за простим правилам, представленим нижче.

 

    

 

 1) Блондинка

 

   Для красунь зі світлим волоссям можливості нескінченні. Практично всі кольори виглядають приголомшливо в тандемі зі світлим волоссям, тому що це універсально і не дуже імпозантно. Однак, є деякі поєднання, які особливо приголомшують. Сині дорогоцінні камені як, наприклад, сапфір і топаз захоплюють дух, тому що вони створюють контраст для світлого волосся.

 

 
 

 

 

 

  

 

 
 

 

 

 

   Зелені камінці також виглядають чудово. Якщо Ви відчуваєте в собі достатньо сміливості, вибирайте помаранчеві дорогоцінні камені.

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 2) Руда

 

       Для полум'яних рудих, найкращими ювелірними кольорами є нейтральні. Щоб згладити інтенсивну яскравість рудого волосся, слід вибирати приглушені і коричневі кольори. Темно-зелений, глибокий блюз і жовтий будуть виглядати приголомшливо на рудої чортиці. Уникайте квітів з сірими відтінками, оскільки вони будуть виглядати дуже тьмяно.

 

 

 

  

 

 
 

 

 
 

 

 3) Шатенка

 

       Коли справа доходить до вибору квітів дорогоцінного каменю - у приголомшливих шатенок є безліч варіантів. Так само як блонд і рудий, коричневий - чудовий колір. Однак на відміну від інших, для шатенок настійно рекомендуємо темно-червоні і глибокі фіолетові відтінки. Ці кольори підкреслюють природні відтінки каштанового волосся.

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 4) Брюнетка

 

     Кращий ювелірний колір для темного волосся - що-небудь сміливе і яскраве. Цей список включає темно-рожеві, темно-червоні, блакитний і зелений кольори. Обов'язково уникайте м'якших - земляних тонів; вони можуть загубитися в темному волоссі.

 

 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: