Додано: 9 червня 2021

Як дізнатися розмір браслета? Запам'ятовуємо прості хитрощі

Прикраси на жіночих руках мають тисячолітню історію. Ніжність, трепетність і елегантність - саме ці слова асоціюються з браслетами. Ювеліри для модниць пропонують неймовірну кількість різних моделей, що дозволяють вигідно доповнити будь-який образ.

Завдання покупців полягає в тому, щоб визначитися не лише з дизайнерською складовою, а й дізнатися розмір. Якщо цього не зробити правильно, не зможете нормально носити аксесуар. Він буде бовтатися або взагалі не зможете надіти. А повернути або обміняти товар не завжди вийде. Тому не буде зайвим запам'ятати, як дізнатися розмір браслета, щоб потім вдало підібрати прикрасу.

8caf7c503bd730e12a0eb795b173231f.jpgd73da2561fc3834ae5cbb3ddaebd5821.jpg

Як не помилитися під час вибору?

Після почутого вище, багато хто починає нервувати. Ніхто не хоче помилитися та потім шкодувати про придбання. Якщо так розібратися, то тут немає нічого складного. Просто важливо проявити трохи уважності.

Увага: не у всіх випадках вам доведеться мучитися. Є такі браслети, де не потрібно знати розмір. Зокрема це стосується незамкнутих моделей. А ще є варіанти з регульованою застібкою. Це ідеально для тих, хто робить подарунок і боїться зіпсувати сюрприз, оскільки не зовсім впевнений в розмірі.

d94bbf820128dc71ba67f089de77015a.jpg

В інших випадках важливо орієнтуватися на певні цифри. Щоб дізнатися заповітні цифри, є кілька рекомендацій:

  • Цікавитесь браслетом із застібкою, тоді візьміть мірну стрічку й оберніть в найширшій частині зап'ястя. Її не знайшлося, підійде смужка паперу або звичайна стрічка. Після прикладіть її до лінійки. Увага: під час замірів не сильно притискайте стрічку, нитку або смужку паперу. До отриманого результату можете додати 1-1,5 см.

  • Більше подобається браслет без застібки, тоді принцип дії дещо інший. Зігніть руку човником і сховайте великий палець. Обміряйте стрічкою в найширшій частині руки.

Порада: робіть виміри в другій половині дня, коли руки трохи набряклі. Це дозволить в майбутньому комфортно носити браслети та не мучитися.

У перерахованих вище порадах немає нічого складного, тому без проблем зможете дізнатися розмір браслета. Якщо вам незручно самостійно обміряти руку, попросіть когось із близьких допомогти. А так все реально.

З урахуванням простих рекомендацій процес не завдасть клопоту, а «Онікс» завжди порадує величезним каталогом браслетів. Будь-який образ вийде чудовим.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: