Додано: 3 липня 2021

Як вибрати сережки за формою обличчя? Прості, але слушні рекомендації

Серед усіх найкрасивіших ювелірних прикрас сережки вважаються найпопулярнішими. Просто їх можна носити як кожен день, так і вигідно доповнити вечірнє вбрання. Для кожної модниці знайдеться своя пара, а може навіть і не одна.

Тільки є один парадокс: деякі сережки вам не підходять, а на подрузі виглядають чудово. А вся справа в особливостях зовнішності. Ваше завдання - підібрати сережки з урахуванням цих важливих факторів. Так будете виглядати просто чудово та хитро прикриєте деякі недоліки зовнішності.6dc9005f611a1e1d9ab139c10137025a.jpg

Як підібрати сережки за формою обличчя?

Правильний овал

Власницям такого обличчя дуже пощастило. Тут максимально м'які риси обличчя, а лінії підборіддя та чола практично збігаються.

Оскільки вам нічого не потрібно приховувати, можете вибирати будь-які сережки, які вам подобаються. Тільки вирішіть, на чому хочете зробити акцент:

  • Плануєте підкреслити колір очей, підберіть прикраси з кольоровими вставками. Відтінок каменів повинен гармоніювати.

  • Хочете продемонструвати красивий рум'янець, сережки, які звужуються донизу, будуть якраз. Увага: тут повинен бути бездоганний макіяж.

  • Сережки-підвіски - ідеальний варіант, щоб всім продемонструвати бездоганну шию.

Пам'ятайте, що це далеко не всі представлені варіанти, тому все залежить виключно від вас.

Витягнутий овал

У власниць такого обличчя досить високий лоб. А ще кути досить різкі.

Вихід: зробити вилиці трохи ширшими та пом'якшити риси обличчя. Варто звернути увагу на певні варіанти:

  • Досить короткі, але великі аксесуари.

  • Прекрасно виглядають вироби в формі крапель. Тільки стежте, щоб вони не опускалися нижче середини вилиць.

ipfx6hlipavlc8ksh2rosud34bi5z8rx.jpgЩо стосується заборонених сережок, забудьте про довгі варіанти та про аксесуари, які донизу звужуються.

Кругле

Кругле підборіддя, така ж верхня частина обличчя. А ще тут широкі вилиці. Завдяки цьому виходить, що довжина та ширина обличчя практично однакова.

Головне завдання: візуально витягнути обличчя та зробити вилиці вужчими. Для цього прекрасно підходять подовжені варіанти сережок. Це можуть бути як класичні ланцюжки, так і варіанти з важчими елементами. А ще чудово виглядають прикраси з чіткими кутами.

Варто забути про сережки-кільця. Також не купуйте акуратні пусети. Якщо гвоздики досить великі та чітких геометричних форм, можете спробувати поміряти та подивитися на результат.

Трикутник

Головна особливість - занадто вузьке підборіддя. Його потрібно візуально розширити. Для цього можете поповнити колекцію такими виробами:

  • Сережки-кільця - ювелірна класика, яка ніколи не вийде з моди.

  • Овальні сережки також прекрасно підходять для пом'якшення гострих рис обличчя.

  • Пусети з камінням прекрасно підходять. Вам потрібно орієнтуватися на відтінок вставки, щоб підкреслити колір очей.

Забудьте про сережки з витягнутими та загостреними елементами.

1ad40b33761a42042dc64cca388f1768.jpg

Ромб

Тут лоб і підборіддя вузькі, а вилиці широкі. Тут потрібно максимально пом'якшити гострі риси обличчя. Витягнуті сережки будуть якраз. А ще можете звернути увагу на аксесуари з закругленими елементами знизу.

Вам варто забути про великі пусети, сережки з загостреними елементами.

Квадрат

У власниць такого типу обличчя досить чіткі та прямі лінії. Відповідно їх потрібно максимально пом'якшити. Для цього прекрасно підходять подовжені варіанти. Також зверніть увагу на сережки з закругленими елементами або аксесуари в формі краплі.

Що стосується виробів-табу, це сережки з чіткими геометричними лініями. Крім цього відмовтеся від прикрас, які досягають підборіддя або середини вилиць.

Якщо уважно придивитися до свого обличчя, підібрати прикраси буде максимально просто. Тепер зможете всім продемонструвати бездоганний смак і приховати деякі недоліки, а «Онікс» завжди прийде на допомогу.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: