Додано: 10 січня 2023

Як вибрати сережки за віком? Цінні поради, щоб завжди бути бездоганною

Гарний та стильний образ залежить від деталей у ньому. Підібраними прикрасами ви демонструєте своє відчуття стилю. Це вміння модниці набувають ще з дитинства, коли переглядають вироби в маминій скриньці. А потім уже купують аксесуари для себе.

817f7ecfab7d2fd5cca059aa90f40c7d.jpg

Стильні сережки не стали винятком. Вони подобаються всім. А ще такі прикраси можна носити у будь-якому віці. Просто потрібно підібрати потрібну пару або навіть кілька стильних варіантів.

Як правильно підбирати аксесуари у вуха?

Ювеліри постійно розширюють асортимент, який дивує навіть найвибагливіших модниць. Це дозволяє кожній вдало поповнити свою скриньку.

Вам потрібно лише добре подумати, для кого підбираєте прикраси. Кожній знайдеться своя пара.

Маленькій принцесі

Ювеліри створюють окремі колекції, що призначаються виключно для дітей. Якщо говорити про вимоги до виробів, можна виділити такі моменти:

  • Невелика вага. Вона не повинна перевищувати 2 г. До того ж самі ювелірні речі не мають бути великими.

  • Якщо говорити про оформлення, то тут відсутні екстравагантні елементи або інші помітні деталі. Але це зовсім не означає, що дизайн буде занадто простим. Квіти, фрукти, зірки, тварини – фантазія ювелірів досить велика.

  • Якщо в дизайні є каміння, вони невеликих розмірів і в мінімальній кількості. А ще замість вставок можете звернути увагу на ювелірну емаль.

  • Ще не забувайте про застібку. Простота та надійність – головні вимоги до неї.0a918722e76ffc372513df55b6289637.jpg

Дівчині

Сережки дозволять висловити ваші почуття, допоможуть дізнатися більше про вас. Протяжки, акуратні сережки-кільця або ніжні пусети допоможуть продемонструвати вашу елегантність та жіночність. До того ж можете звернути увагу на більш екстравагантні моделі. Головне, щоб вони вам подобалися.

Коли вибиратимете вироби, то намагайтеся уникати занадто масивних з великим камінням. Вони вам тільки додадуть віку. Зверніть увагу на вироби з невеликими вставками. Якщо говорити про форму виробів, то вони можуть бути класичними або у вигляді геометричних фігур, інших елементів.

Жінкам

Тут ювелірна скринька розширюється великою кількістю прикрас. Модниці більше віддають перевагу класиці. Більше з'являється виробів із камінням, які чудово підкреслюють очі та додають блиску. Також може бути незвичайна оправа для вставок, хоча деякі вибирають і традиційніші. Все залежить від ваших побажань.

Дами у віці

Тут повністю розширюється ювелірний асортимент, і можна собі дозволити практично все. Виняток: молодіжні вироби та речі з бабусиних засіків. Витончені візерунки, великі вставки – такі сережки мають максимально привабливий вигляд.

Ювеліри постійно розширюють свій асортимент, щоб кожна модниця могла собі підібрати стильні аксесуари. Вам тільки потрібен час, щоб уважно оглянути каталог. З «Oniks» ви завжди виглядатимете бездоганно та красиво, а образ буде вдало завершено. 

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: