Додано: 7 січня 2022

Які браслети вважаються найпопулярнішими? Чим вигідно поповнити колекцію?

Ювелірні прикраси на руку мають тисячолітню історію. Спочатку браслети були оберегами. Пізніше вони стали чудовим доповненням образу.

Асортименти постійно розширюються і в ньому з'являється неймовірна кількість різних аксесуарів. Серед цієї краси окремо хочеться сказати про деякі браслети, які популярні тривалий період. Вони гідні того, щоб поповнити ювелірну скриньку.

Які браслети вважаються найпопулярнішими фото

На які аксесуари звернути увагу?

Ювеліри постійно намагаються здивувати різноманітними виробами. Кожен з них виглядає чудово. Серед цієї краси є особливі речі, які варті уваги.

Тенісний

Відразу хочеться відзначити, що це не фітнес-браслет, який багато хто носить під час тренувань та решту доби. Таку незвичайну назву браслет отримав через одну історію. Під час свого матчу Кріс Еверт втратила прикрасу. Навіть довелося зупиняти гру, щоб знайти.

З того часу воно набуло максимальної популярності і чудово доповнює будь-який образ. Сам аксесуар виглядає досить просто, але при цьому елегантно. Це доріжка діамантів однакового розміру, кольору, огранювання. Виглядає це чудово. Зараз можна знайти прикраси не лише з діамантами і навіть із кольоровими каменями.

Браслет «Нескінченність»

Які браслети вважаються найпопулярнішими фото

Ще один популярний варіант. Головна особливість такої прикраси в тому, що тут є знак нескінченності. Він може бути одним чи тут буде кілька елементів.

Щодо оформлення, тут теж є кілька варіантів. Основний елемент може бути просто з дорогоцінного металу або усипаним дрібним камінням.

Прикраси у стилі Cartier

  • «Цвях» – одна з найвідоміших колекцій. Вже з назви можна зрозуміти, як виглядає виріб. Все просто, але водночас стильно. У дизайні можуть бути дрібні камені, які додадуть блиску.

  • «Love» - ​​ще одна відома колекція. Такий браслет складається із двох півкіл, які між собою з'єднані. Тут немає жодної застібки. Ще однією особливістю прикраси можна вважати викрутку, яку носять як кулон.

Якщо так розібратися, це далеко не всі браслети, які можна знайти в асортименті. Вам тільки залишається уважно ознайомитися з пропозиціями та вибрати найкращі варіанти. Щодня та на вечір знайдете багато різних пропозицій, а «Онікс» допоможе в цьому.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: