Додано: 6 червня 2021

Які бувають браслети? Кілька основних жорстких або м'яких моделей

Ідеальний образ складається з неймовірної кількості деталей. Кожна з них повинна бути ретельно продумана. Хочете підкреслити романтичний лад або у вас грайливий настрій - все вийде. Просто доповніть наряд браслетом і захоплені погляди гарантовані.

А ще така прикраса робить жіночі руки більш ніжними та тендітними. Їх так і хочеться оберігати. Тепер модницям тільки залишилося познайомитися, які бувають браслети та вибрати відповідну модель (а може і кілька) з представленого асортименту.

Эксклюзивный браслет из белого золота.jpgЭксклюзивный браслет в стиле Тиффани с фианитами.jpg

На які вироби звернути увагу?

Ювелірний асортимент здивує навіть найвибагливішу модницю, оскільки тут представлена неймовірна кількість різноманітних виробів. Так їх всі можна розділити на 2 великі групи:

  • жорсткі;

  • м'які.

Жорсткі

Золотой женский браслет с фианитами1.jpg

Деякі модниці вважають, що подібні вироби виглядають досить грубо. Але це не зовсім правда. Так, такі браслети можуть бути широкими, але виглядають вони максимально презентабельно. Серед цієї групи можна виділити декілька найпопулярніших варіантів:

  • Замкнені. Це широке кільце з дорогоцінного металу. Тут абсолютно немає застібки. Щоб його надіти, потрібно просто протягнути руку. Перед вибором потрібно чітко визначитися з розміром, інакше не зможете нормально носити. А ще ці браслети можуть бути різної ширини, що дозволяє вибрати аксесуар на усі випадки.

  • Незамкнуті. У порівнянні з попередніми більш зручні в плані вибору, тут не потрібно вгадувати з розміром.

  • Змійка або пружина. Така назва вийшла через зовнішній вигляд браслета. Завитки красиво обвивають вашу руку. А ще такі вироби прекрасно вписуються в будь-які образи.

М'які

Такі аксесуари заслужили особливу повагу у модниць. Вони знаходять місце в будь-який ювелірній шкатулці. Кожен образ вийде стильним і бездоганним.

  • Браслет "Крикс"

    Ланцюгові. Це один з найпопулярніших видів браслетів. Його можна носити завжди та скрізь. Просто визначитеся з типом плетіння і його товщиною. А ще не забувайте про декор. Це може бути просто ланцюжок або прикрашений ще різними підвісками. Якщо вибираєте з останніми, вирішіть, вони будуть знімні чи ні.

  • Тенісний славиться блиском камінчиків. Тут використовують вставки однакових розмірів і огранування. Що стосується колірної гамми, бажано, щоб вона була однакових відтінків, хоча зараз можуть комбінувати відразу кілька кольорів. Якщо говорити про камені, то це не тільки дорогоцінні, але й напівкоштовні і навіть штучні.

  • Глідерний складається з певних елементів. Їх називають глідери. Всі вони між собою надійно з'єднуються спеціальними шарнірами або пружинками.

  • Слейв. Цей браслет став популярним завдяки східній культурі. Крім браслета тут є ще кільце, які між собою з'єднуються ланцюжком. Через незвичайний зовнішній вигляд потрібно добре подумати, куди будете носити подібні речі.

Асортимент ювелірних прикрас на руку величезний. У вас вийде здивувати оточення бездоганним смаком. Просто необхідно трохи уважності, а «Онікс» в цьому допоможе. Будь-який образ буде чудово виглядати.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: