Додано: 10 листопада 2021

Які бувають сережки-протяжки? Знайомимося з їх різновидами

Ювелірна колекція постійно поповнюється красивими сережками. Це дозволяє підібрати величезну кількість різних прикрас. Серед них хочеться відзначити сережки-протяжки, які досить популярні на ринку.

У зв'язку з таким попитом ювеліри пропонують багато різновидів. Вам залишається розібратися, які бувають сережки-протяжки і потім буде простіше прийняти рішення.

сережки протяжки фото

Які можна знайти прикраси?

При першому погляді на представлений асортимент просто розбігаються очі. Тому не завадить знати, які бувають різновиди.

Ланцюжки

Такі прикраси вважаються найпопулярнішими та поширеними. Вже з назви можна уявити, як виглядають сережки. Акуратні ланцюжки балансують з передньої та задньої частини мочки. Вони можуть бути однакової або різної довжини. Також в дизайні можуть бути присутніми різні камінчики, фігурки.

Зі складнішим кріпленням

Такі сережки потрібно підбирати дуже обережно. Адже для їх носіння потрібно відразу кілька проколів.

Також можете знайти сережки, де друга частина буде закріплюватися на хрящі. У більшості випадків тут прокол не потрібен.

З фіксатором

Сам по собі фіксатор буде розташовуватися біля мочки вуха спереду, а вся довга частина ззаду. Фіксатор красиво оформлений. Це може бути невеликий камінчик або певна фігурка.

сережки монетки протяжки фото

Кожен з представлених варіантів виглядає красиво і бездоганно. Коли будете підбирати сережки, звертайте увагу на такі моменти:

  • Вам потрібні сережки для постійного або періодичного носіння? Якщо хочете доповнити повсякденний образ, в прикрасах не повинно бути зайвих деталей. Для вечірніх луків можна підбирати більш яскраві та оригінальні. Головне, щоб вони відповідали наряду.

  • Враховуйте особливості зовнішності. Форма обличчя, кольоротип - ці фактори особливо важливі. Ви ж не хочете продемонструвати недоліки. Тому добре подумайте, перш ніж прийняти рішення.

Величезний ювелірний асортимент дозволяє підібрати бездоганні прикраси для будь-якого образу. Просто потрібно знайти трохи часу, щоб ознайомитися з пропозиціями та підібрати для себе найкращий варіант. Разом з «Онікс» зможете доповнити будь-який образ і продемонструвати бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: