Додано: 15 березня 2023

Які існують сережки з діамантами? Звертаємо увагу на кілька пар аксесуарів

Ювелірна скринька будь-якої модниці постійно поповнюється красивими прикрасами. Більшість з них можна вважати класикою, яка ніколи не вийде з моди. Особливої уваги заслуговують аксесуари з дорогоцінним камінням.

Чудові сережки з діамантами стануть прекрасним доповненням будь-якого образу. Ви зможете підібрати вироби для будь-якого приводу та завжди виглядати бездоганно.

Яку підібрати пару діамантових сережок?Жіночі сережки з діамантами Oniks

Досить тривалий період існував такий стереотип, що подібні прикраси можуть мати лише жінки. А ще це були аксесуари лише на вечір. Все це було пов'язано з тим, що подібні речі коштували надто дорого. Відповідно, не всі їх могли собі дозволити.

До того ж не варто забувати про оформлення сережок. Великі камені, екстравагантні елементи робили прикраси максимально помітними. У зв'язку з цим вони не підходять для повсякденного носіння, лише на вечір.

Поступово ситуація почала змінюватися. Ювелірний асортимент значно розширився, що дало можливість модницям поповнити свою скриньку вишуканою парою сережок, а може й більше. Якщо говорити більш детально про конкретні приклади, можна виділити кілька аксесуарів.

Пусети

Це ювелірна класика, яка ніколи не залишить лідерських позицій. Оскільки в оформленні використовується лише один невеликий камінь, ці сережки можна носити навіть на роботу. Вони зовсім не порушують правила дрес-коду.

Якщо говорити про колірну гамму вставки, то більшість віддає перевагу прозорим варіантам. Рідше вони бувають чорними чи кольоровими. Тут все залежить від ваших уподобань.

Сережки з розсипом дрібного каміння

Як правило, такі аксесуари теж підходять для постійного носіння. Для декору використовують невелику кількість вставок. Вони розташовуватимуться в ряд або у формі певної фігури. Кожна модниця зможе вибрати стильний варіант.

Буває таке, що тут в оформленні може бути один більший камінь. Це може бути не тільки діамант, але й інша дорогоцінна вставка. Наприклад, сапфір або смарагд.

Вироби з англійським замком

Ще один короткий варіант. Тут в оформленні є один діамант, рідше кілька дрібних. Все виглядає акуратно і без проблем доповнить повсякденне вбрання.

Подовжені моделі

Такі сережки вже важко назвати повсякденними. Вони чудово доповнять вечірнє вбрання. Так можна звернути увагу на деякі моделі:Жіночі сережки з діамантами Oniks

  • Цілий розсип дрібних камінців, які викладені в один ряд. Такі аксесуари мають максимально елегантний вигляд. Вам тепер потрібно лише визначитися з колірною гамою. Більшість віддає перевагу прозорим камінчикам. Більш оригінально виглядають сережки із кольоровими вставками. Тут можуть бути просто діаманти або в комбінації з іншим коштовним камінням.

  • Окремо хочеться відзначити аксесуари з різними підвісками. Для цього використовують дрібне та велике каміння. Їх кількість та розміри залежать від ваших побажань. У сережках можуть комбінувати вставки різних розмірів, щоб зробити вироби максимально привабливими.

Сережки цікавих форм

Головна особливість таких аксесуарів у тому, що тут камінці викладаються у формі певної фігури. Тільки самі фігурки будуть максимально помітними. Тут використовуватиметься багато вставок. Часто вони будуть навіть великими. Зрозуміло, що такі сережки не носять кожного дня. Вони стають доповненням вечірніх образів.

Ювелірний асортимент не обмежується цими діамантовими сережками. Їх представлено набагато більше. Відповідно, у вас є хороша можливість поповнити свою скриньку. На кожен день і на вечір ви зможете знайти вишукані вироби, які вдало впишуться в образ та продемонструють бездоганний смак. Разом з «Oniks» ви зможете знайти ті самі сережки для себе або зробите оригінальний подарунок близькій людині.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: