Додано: 3 червня 2021

Які бувають сережки? Знайомимося з популярними аксесуарами

Образ модниці не можна назвати завершеним, якщо його не доповнити прикрасами. Так серед ювелірного каталогу особливо славляться сережки. Величезний асортимент аксесуарів просто вражає. Для кожного випадку знайдете свою пару. Хоча варто мати відразу кілька різних виробів на всі випадки життя.

Звісно це змушує ювелірів постійно поповнювати різні колекції. Асортимент значно розширюється і часто в ньому можна загубитися. Щоб такого не сталося, не завадить знати, які бувають сережки. Це дозволить вигідно підібрати прикрасу та розширити ювелірну колекцію.

На які сережки звернути увагу?

Пусети

64e4b583c59922177bef5ffe3eb4beef.jpg

Це якась ювелірна класика, яка не збирається здавати позиції. Ще один позитивний момент - гвоздики підходять як жінці, так і дівчинці. Адже вироби не доставляють дискомфорт під час носіння, вони не чіпляються за одяг і волосся теж не буде заплутуватись. Це дозволяє носити вироби як кожен день, так і підібрати для вечірнього виходу в світ. Для офісу підбирайте максимально прості та скромні моделі, що стосується аксесуарів для неформальних ситуацій, тут таких обмежень немає.

Якщо говорити про оформлення пусетів, воно різноманітне:

  • різні камінчики додають блиску, хоча можуть бути вироби і без них;

  • різноманітність форм так і привертає увагу.

Важливо пам'ятати, що оформлення буває різноманітним. Це дозволяє придбати відразу кілька різних пар.

Конго

Їх ще називають сережки-кільця. Ці вироби мають давню історію. Звісно відтоді пройшло багато часу, але одне залишилося незмінним - форма. Це кільце. А яке воно буде: тонке або широке, велике або маленьке, з різним декором чи ні, вирішувати вже вам.

Кафи

e20327404f2f792bccdf36ed03607ab4.jpg

Ще одні прикраси з історією. Зараз знову знаходяться на піку слави. Такі вироби виділяються тим, що можуть кріпитися не тільки на мочку вуха, а й практично на всю його довжину.

При виборі важливо точно вирішити з призначенням. Для офісу цілком реально підібрати акуратні вироби. Також зустрічаються і досить неформальні.

Вам ще варто пам'ятати про такі моменти:

  • для носіння деяких каф не потрібні проколи у вухах;

  • якщо прикраса досить масивна, можливо буде потрібно додатковий прокол;

  • є такі випадки, коли надягають тільки одну сережку, на друге вухо шукають акуратний гвоздик.

Протяжки

Ці сережки асоціюються з елегантністю та жіночністю. При першому погляді на такі вироби здається, що тут відсутня застібка. Вона тут є, просто малопомітна.

Якщо говорити про класичні варіанти, то ця сережка складається з двох акуратних ланцюжків. Пізніше дизайн стали доповнювати різними фігурками, камінчиками.

Підвіски

b9cb1f35ee5e3129832c94dfa366426b.jpg

Наявність рухомих елементів додає максимальної краси образу. Це прекрасне доповнення для вечірніх луків. Вам варто заздалегідь подумати про довжину аксесуарів. Деякі з них можуть досягати лінії плечей.

Підбирайте такі вироби, що не відтягнуть мочку вуха. Не варто жертвувати комфортом заради краси.

Важливо пам'ятати, що на представленому асортименті список не закінчується. Вам просто потрібно з ним уважно познайомитися і потім вирішити. А ще не забудьте про такі тонкощі:

  • будете носити виріб кожен день або він на особливий випадок;

  • враховуйте вік тієї, кому призначається;

  • не забудьте про особливості зовнішності.

Проявивши трохи уважності, вийде в черговий раз вигідно поповнити шкатулку, а «Онікс» підкаже кілька гідних прикрас.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: