Додано: 6 грудня 2021

Які бувають варіанти застібки в пусетах?

Ювелірний асортимент прикрас вражає навіть найвибагливіших модниць. Особливо це стосується сережок. Тут можна знайти аксесуари для щоденного чи періодичного носіння. Особливо це стосується пусетів. Вони ідеальні для будь-якої ситуації. Вам важливо тільки вибрати серед цієї пишності найкращий варіант.

На які сережки звернути увагу?

застежки в пусетах Фото

Пусети виглядають красиво та оригінально. Вони здатні доповнити будь-який образ. Вам має бути максимально зручно в користуванні та носінні. Жодного дискомфорту чи болю.

Щоб не пошкодувати про придбання, важливо познайомитися з основними різновидами застібок. Так можна виділити 2 варіанти:

  • Штифтовий. Він вважається класичним. Штифт затягується у прокол, а ззаду фіксується спеціальним затискачем. Все максимально просто та зрозуміло. Щоб надягти або зняти сережки, потрібно кілька секунд. У цьому всьому є лише одна тонкість – фіксатор можна втратити. Відповідно сережка теж легко зісковзне. Щоб це мінімізувати, можна взяти силіконову заглушку. Вона малопомітна, бо прозора. До того ж вона дозволить утримувати основний фіксатор, щоб той не загубився.

  • Гвинтовий. Тут принцип дещо схожий: штифт просовується у прокол. Що стосується фіксатора, він накручується на різьблення. Завдяки такому варіанту сережки будуть надійніше зафіксовані. Тепер їх загубити дуже складно. Щодо простоти надягання, вона трохи ускладнюється. Вам потрібно тримати штифт максимально рівно, щоб надійно зафіксувати.

    застежки в пусетах Фото 2

Кожен із поданих варіантів має свої особливості. Для постійного та тривалого носіння краще підбирати гвинтові моделі. Тільки потрібно спочатку пристосуватися, щоб їх можна було швидко надягати та знімати.

Якщо говорити про штифтові варіанти, вам потрібно запастися силіконовими заглушками. Просто вони через тривале носіння швидко порвуться. У вас мають бути запасні.

Увага: які б пусети не вибрали, їх на ніч треба знімати. Це допоможе уникнути пошкодження прикрас. До того ж виключається можливість отримання травми.

Ювеліри постійно намагаються здивувати модниць. Оформлення аксесуарів сподобається кожній. Ви можете вибрати класичні чи оригінальні аксесуари. Все залежить від побажань. Разом з «Онікс» зможете без проблем підібрати зручні та красиві прикраси на всі випадки життя.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: