Додано: 7 липня 2021

Які можна взяти прикраси у відпустку?

Літо - це ідеальна пора для відпусток. Хтось хоче їхати на море. Іншим подобається гірське повітря. Варіантів відпочити неймовірна кількість. Залишилося тільки зібрати валізу, покласти туди улюблені речі. Не забудьте ще про ювелірні прикраси, які стануть прекрасним доповненням будь-якого образу.

Залишилося тільки добре подумати, які саме аксесуари варто взяти з собою. Асортимент виробів досить великий і серед нього обов'язково відшукаєте красиві речі.ffc71397bf55e4390c57b406abf2981b.jpg

На що звернути увагу, збираючись у відпустку?

Вироби на ногу

Літо для таких аксесуарів - благодатна пора. Звичайно, їх можете носити і взимку, правда десь на теплих островах. А тепер повертаємося до самих прикрас. Браслет і каблучка ідеально підходять для цієї пори. Такі прикраси прекрасно продемонструють стрункі ніжки та привернуть увагу. Увага: пляж, басейн - не найкращі місця для їх носіння. Пил, бруд, солона вода негативно позначаються на стані дорогоцінних металів. А ось прогулянка по місту, красивими доріжками біля набережної якраз.

Різноманітні кольє

Кулон на тонкому ланцюжку або багатошарова композиція - в кожному такому варіанті є свій шарм і чарівність. Вам тільки потрібно вирішити з довжиною цих виробів. Тут все залежить від наряду, вашого настрою й особливостей фігури. Адже важливо підкреслити тільки переваги.

70a6b4001d82d92b368ce8d03ba71d2a.jpg

Чарівні браслети

  • Браслети з різними намистинами або шармами прекрасно зможуть продемонструвати ваш настрій. Якщо мова йде про шарми, вони навіть можуть трохи розповісти про свою власницю.

  • Каучук, шкіра - ще одні популярні матеріали для виготовлення браслетів. Вони виглядають дуже оригінально. Додатково браслет може бути прикрашений намистинами, вставками з дорогоцінного металу. Тільки пам'ятайте, що каучук і шкіра не переносять вологу, тому в них не купайтеся.

  • Ланцюгові прикраси ніколи не втратять актуальності. Це можуть бути як класичні варіанти, так і з різними каменями.

Привабливі сережки

Оскільки влітку можна забути про шарфи, шапки, светри, сміливо діставайте зі шкатулки досить масивні прикраси. Так модницям дуже подобаються сережки-кільця. Що стосується їх діаметра, тут все залежить від вас.b9cb1f35ee5e3129832c94dfa366426b.jpg

Сережки-підвіски -ще один красивий варіант. Вони погойдуються від найменшого руху голови.

Ювелірна шкатулка для відпустки може складатися з величезної кількості різних прикрас. Коли будете їх підбирати, запам'ятовуйте такі правила:

  • Якщо планується активний відпочинок, масивні прикраси залиште. Краще підберіть щось акуратне і зручне.

  • Солона вода та пісок погано впливають на стан виробів. Тому на пляж вирушайте без прикрас.

  • Який одяг найчастіше будете носити. Образ повинен бути гармонійним і красивим.

Якщо слідувати простим рекомендаціям і не забувати про свої смаки, образ на відпустку буде красивим і елегантним, а «Онікс» завжди буде поруч.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: