Додано: 30 серпня 2023

Які особливості браслета з серцем? Доповнюємо образ стильною річчю

Ювелірні прикраси – це не просто важливе доповнення до будь-якого образу, це ще настрій самої модниці. Досить часто дівчата хочуть додати наряду нотки романтики, легкості та ніжності.

З усього різноманіття браслет із серцем чудово впорається зі своїм завданням. Цей аксесуар зможе доповнити будь-яке вбрання. Вам тільки варто ознайомитись з асортиментом та підібрати для себе найкращий варіант.

Які представлені прикраси?Браслет з сердечком Oniks

Ювелірний асортимент постійно розширюється. Це дозволяє вибрати стильну річ. Та й на подарунок знайдете чудові варіанти. Близькій людині сподобається такий аксесуар. Він ідеальний, щоб зізнатися у коханні.

Ювеліри постійно намагаються здивувати навіть найвибагливіших покупців. Ви знайдете багато різних моделей і серед них можна виділити кілька досить популярних:

  • Шовкова нитка і фігурка серця. Просто, лаконічно, але елегантно. Якщо говорити про саму нитку, то більшість віддає перевагу червоній. Зараз досить популярна комбінація синіх та жовтих. Тут все на ваш вибір. Що стосується фігурки сердечка, то вона може бути цільною або це лише обідок. Досить рідко в оформленні є каміння.

  • Найбільш елегантно виглядає браслет ланцюгового типу. Основа досить легка, тому таку прикрасу можна носити хоч щодня. Найчастіше тут «Якірне» плетіння. Якщо приділити увагу фігуркам, то тут може бути лише один елемент чи відразу кілька.

  • Незвичайно виглядає браслет, основа якого з кульок. Вони дрібні, тому не виглядають надто грубо. У дизайні може бути лише одна фігурка чи кілька.

  • Окремо хочеться сказати про браслети, де крім сердечок є інші фігурки. Монети, місяць, зірки – вони чергуються між собою і створюють оригінальну картинку.

  • Також варто звернути увагу на подвійні браслети. Тут є два ряди. Кожен із них має свої відмінності. Наприклад, одним дуже подобається прикраса, де є ряд із монетками та ряд із камінчиками у вигляді сердечок. Інші звертають увагу на вироби, де фігурки різних розмірів.

На цих прикрасах асортимент не закінчується. Їх представлено набагато більше. Це дозволить вам вдало поповнити свою скриньку красивим аксесуаром.

Як правильно підібрати стильний виріб?Браслет сердечко Oniks

Ювелірний асортимент дозволяє підібрати собі або на подарунок модні речі. Вам потрібно заздалегідь продумати деякі важливі критерії вибору:

  • Ви збираєтеся носити прикрасу на руці чи нозі? Ювеліри пропонують різні варіанти, які зможуть доповнити будь-який образ. Браслети на ногу чудово підходять для літа.

  • Як часто збираєтеся носити аксесуар? На кожен день варто підбирати вироби без зайвих елементів. Такі речі простіше комбінувати з різним вбранням. Якщо ви збираєтеся на вечірку, то можете собі дозволити оригінальніші.

  • Визначтеся між золотом і сріблом. Кожен із них виглядає чудово і підходить для тривалого носіння. Все залежить лише від вас. Пам'ятайте, що навіть у браслеті з шовковою ниткою є дорогоцінний метал. З нього виготовляють саму фігурку та деякі елементи.

  • В оформленні може бути каміння. Якщо є вставки, то визначтеся з їх походженням. Також подумайте про колір та розмір.

  • Уточніть розмір браслета. Якщо з ним помилитеся, не зможете нормально носити аксесуар. Він не повинен тиснути чи бовтатися. Вам пощастить, якщо у виробі є регульована застібка. У решті випадків потрібно знати точні цифри.

Виділивши трохи часу і розібравшись у тонкощах, можете успішно поповнити скриньку стильним браслетом із серцем, а «Oniks» завжди дасть цінні підказки.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: