Додано: 14 червня 2023

Які особливості має браслет у стилі Cartier Цвях? Підбираємо для скриньки стильні вироби

Ювелірний асортимент будь-якої модниці налічує неймовірну кількість браслетів. Кожен із них виглядає стильно та модно. Дівчата та жінки намагаються вибирати такі, які б ніколи не вийшли з моди та виглядали завжди бездоганно.

Відомий браслет у стилі Cartier Цвях стане чудовим доповненням будь-якого образу. Такі прикраси вже тривалий період не втрачають своєї актуальності. Ви можете успішно доповнити будь-який образ.

Що варто знати про представлений аксесуар?Браслет цвях Oniks

Такі жіночі прикраси вперше з'явилися на ювелірних полицях у 70-ті роки XX століття. Вони одразу настільки сподобалися модницям, що вже стільки років минуло з першої появи, а вони не збираються здавати лідерські позиції.

Якщо говорити про концепцію створення браслета, то вона полягала в урбанізмі, мінімалізмі та хай-теці. Вони мають бути максимально сучасними та гідно вписатися в образ своєї власниці. Творцям це вдалося. Модниці у захваті від такої ювелірної речі.

Які бувають різновиди браслетів?

Відкривши ювелірний каталог, ви будете приємно вражені величезною кількістю моделей. Асортимент постійно розширюється, тому ви не пошкодуєте про своє рішення. Якщо говорити про те, на які вироби звернути увагу, можна виділити кілька пропозицій:

  • Максимальна простота прикрас. Тут немає нічого зайвого, а лише дорогоцінний метал. Вам потрібно лише визначитися, що це буде за метал. Якщо йдеться про золото, то вирішіть з відтінком. Біле, червоне чи жовте – вибір за вами. Декому подобається срібло.

  • Оригінальніше виглядає браслет, де на поверхні нанесені насічки. Також може бути таке, що поверхня капелюшка цвяха може бути матовою. Це виглядає досить незвично.

  • Якщо ви любите прикраси з камінчиками, то можете знайти такі. По всьому обідку капелюшка і на кінці присутні дрібні вставки. Найчастіше вони прозорі. Це можуть бути діаманти або бюджетніші фіаніти.

Кожен такий браслет виглядає чудово. Вам лише залишається підібрати для себе найкращу модель.

Які правила вибору прикрас?Срібний браслет цвях Oniks

Щоб отримати максимум задоволення від носіння аксесуарів, вам потрібно продумати деякі тонкощі:

  • Розмір браслета. Це одна з найважливіших характеристик. Якщо ви не вгадаєте з розміром, потім не зможете носити вироби. Вам дуже пощастить, коли знайдете універсальні варіанти. Для решти потрібно знати розмір. Браслет не повинен тиснути чи ковзати.

  • Вирішіть із дорогоцінним металом. Основний вибір буде між золотом та сріблом. Кожен із них виглядає просто чудово. Ви повинні орієнтуватися на свої уподобання та ще на інші аксесуари в образі.

  • Якщо вам подобається каміння, то подумайте, що це будуть за вставки. Вони додають виробу блиску та оригінальності.

Якщо вам пощастить продумати основні моменти, то зможете без проблем поповнити свою ювелірну скриньку стильним браслетом. З «Oniks» кожен ваш образ виглядатиме бездоганно та вдасться продемонструвати бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: