Додано: 24 травня 2023

Які особливості мають сережки із французьким замком?

Основу будь-якої ювелірної скриньки складають сережки. Ними можна доповнити будь-який образ. На кожен день знайдуться одні пари, а для доповнення вечірнього вбрання зовсім інші. Їх дизайн здивує навіть найвибагливіших модниць.

Крім зовнішнього вигляду аксесуарів не забувайте про комфорт носіння. На особливу увагу заслуговує застібка, від якої залежить досить багато. Підбираючи сережки з французьким замком, ви повинні знати все про нього, щоб знайти найзручнішу пару прикрас.

Які особливості застібки?Золоті сережки з французьким замком Oniks

Це один із найпопулярніших замків, які використовуються у сережках. Він вважається максимально елегантним і при цьому простим.

Якщо говорити про його зовнішній вигляд, він складається з тонкої довгої дужки. Вона повторює форму вуха. Ця петелька заходить у меншу петельку або чіпляється за гачок.

Все просто та зрозуміло. Ви можете підбирати такі сережки не лише жінкам, а й дівчаткам. Маленька принцеса почуватиметься комфортно.

Тепер варто більш детально розібратися у перевагах та недоліках застібки.

Плюси:

  • Замок має невелику вагу. Це дозволяє вам носити сережки хоч щодня.

  • Якщо застібка випадково розстебнеться, втратити мінімальний ризик.

Ви зможете сміливо вибирати подібні сережки для себе.

Мінуси:

  • Сама конструкція досить тендітна, тому при сильному натисканні ви можете пошкодити петлю.

  • Хоч і замок вважається надійним, сережки не можна носити, якщо ви збираєтесь у спортзал, виконуватимете домашні справи або збираєтесь на прогулянку до лісу, на пляж.

  • Якщо у вас довге волосся, воно може тут заплутатися або застібка може розстебнутись. Вам слід стежити за цим.

  • Оскільки конструкція елегантна, тут не може бути надто великих елементів у декорі. Вона просто не витримає такого навантаження.

Враховуючи всі ці моменти, ви зможете підібрати для себе чи своєї дитини зручні сережки, які стануть улюбленими.

Як правильно підібрати зручні прикраси?Сережки з французьким замком Oniks

Ювелірний асортимент постійно розширюється. Це дає можливість поповнити скриньку і мати аксесуари для повсякденних або вечірніх образів. Вам потрібно заздалегідь визначитися з важливими характеристиками для вибору:

  • Якому дорогоцінному металу віддаєте перевагу? Основний вибір буде між золотом та сріблом. Якщо говорити про золото, то подумайте про основний відтінок: білий, жовтий або червоний. Що стосується срібла, то більшість віддає перевагу родованому, тобто з блискучою поверхнею. Є й варіанти із чорнінням або позолотою.

  • Якщо вам подобається наявність каменів, визначтеся з їх походженням, кількістю, розміром та кольором. Популярними вважаються діаманти або фіаніти, хоча можуть бути інші камені. Наприклад, агати, топази.

  • Бувають сережки, де немає різних вставок. При цьому вони не виглядають просто. Адже ювеліри вміють грати з формами.

  • Кому купуєте? Якщо хочете порадувати дівчинку, їй сподобаються вироби у формі квітів, мультяшних персонажів. У декорі таких аксесуарів не повинно бути зайвих елементів. Підбираєте прикрасу дівчині чи жінці, можете звернути увагу на прикраси з камінням.

  • Як часто ви носитимете вироби? Щодня підбирайте сережки, де буде мінімум декору. Також ви можете мати пару аксесуарів з оригінальнішим декором. Все залежить від ваших уподобань.

Якщо ви зможете продумати кожен із цих моментів, то вам буде простіше розібратися у великому ювелірному асортименті. Підбираючи сережки із французьким замком, зможете поповнити свою колекцію, а «Oniks» дасть слушні підказки. Кожен образ буде успішно доповнений.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: