Додано: 8 вересня 2021

Які правила підбору універсальних ювелірних виробів?

Стильний образ - це продумані деталі. Важливу складову сюди вносять ювелірні прикраси. Вони демонструють настрій власниці, додають фарб наряду, але найголовніше - підкреслюють бездоганний смак.

0da860ceedf0c2250eae70f0c66e5763.jpg

Ювеліри пропонують багато різних аксесуарів, від яких неможливо відірвати очі. Серед цієї краси легко підібрати вироби для базового набору, які зможуть доповнити будь-які образи та зробити модницю неповторною.

Яких правил варто дотримуватися при виборі універсальних аксесуарів?

Ювелірний асортимент постійно розширюється. Відповідно в такому різноманітті буває складно орієнтуватися. Ось для цього і не завадить засвоїти кілька простих правил.

Класика завжди в моді

Ювелірна мода швидкоплинна і через кілька років певні каблучки, сережки будуть припадати пилом в шкатулці через свою неактуальність. Якщо таке не входить у ваші плани, уважно поставтеся до вибору. Сережки-кільця невеликого діаметра, браслет ланцюжкового типу, каблучка з одним каменем стануть прекрасним доповненням будь-якої шкатулки і ніколи не втратять актуальності.

Лаконічність форм

Золотое женское кольцо Бесконечность на фалангу.JPG

Мінімалізм і простота - головні критерії для базових аксесуарів. Тут не повинно бути нічого зайвого. У дизайні зовсім не виключаються різні вставки, але вони тут невеликих розмірів. Адже вам потрібно знайти каблучку або браслет, які зможете носити з джинсами та светром, офісним костюмом і вечірньою сукнею.

Елементарні правила поєднань

Зараз багато в чому діє правило, яке дозволяє комбінувати здавалося б непоєднувані речі. Такі переконання, звичайно, хороші, але якщо підбираєте базові речі, варто пам'ятати про елементарне поєднання:

  • В образі більше металу холодних тонів, то він повинен бути основним і навпаки, любите теплі відтінки металу, робіть їх основними. Це дозволить створити цілісну картинку між різними прикрасами.

  • Різні аксесуари повинні створювати гармонію. У них має бути щось спільне: форма, камінь. Варіантів багато. Головне, щоб у вас вийшов комплект, який запросто може з’явитися на вітрині магазину.

  • Вироби повинні підходити до самого наряду. Лук досить сміливий, не перевантажуйте його складними ювелірними речами. Образ максимально лаконічний, спробуйте щось більш яскраве. Головне, щоб ці речі відповідали загальній атмосфері.

Гармонія матеріалів

  • Серебряная подвеска Корона с фианитами1.jpg

    Якщо є така можливість, то в образі повинні бути тільки срібні або золоті прикраси. Не виходить так, то хоча б дотримуйтеся одного відтінку. Тобто, біле золото і срібло, жовте золото і речі з позолотою.

  • Зверніть увагу на камені. Безпрограшний варіант - прозорі вставки. Якщо хочете трохи додати кольору, можете це дозволити. Також оригінально виглядає поєднання білого і чорного. Якщо вибирали прикраси з кольоровою вставкою, не доповнюйте образ ще одним аксесуаром з каменем іншого кольору. Зупиніться на одному відтінку, щоб не перевантажувати образ.

Уміння виставляти прості вимоги до прикрас дозволить уберегтися від непотрібних покупок. У шкатулці будуть каблучки, сережки або браслети, які підійдуть для будь-якого образу. Це означає, що аксесуари ніколи не будуть припадати пилом, а їх власниця завжди буде сяяти. З «Онікс» кожен образ вийде неперевершеним.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: