Додано: 6 серпня 2021

Які існують прикраси на шию? Дізнаємося про основні аксесуари

Красиві ювелірні прикраси обов'язково присутні в жіночому образі. Вони додають блиску, роблять наряд більш завершеним. А ще вироби вигідно підкреслюють переваги фігури і привертають увагу. Так прикраси на шию точно знайдуться в жіночій шкатулці.

0d747ba0a1615249e9cba8bed0316e59.jpg

Ювелірний асортимент постійно поповнюється красивими та вишуканими аксесуарами. У такому асортименті розбігаються очі та складно зупиниться на одній речі. У зв'язку з цим не завадить знати основні різновиди виробів і чим вони відрізняються один від одного.

Які відомі прикраси на шию?

Намисто

Нанизані на нитку кульки виглядають просто та лаконічно. Але це не завадило ювелірам попрацювати з оформленням аксесуара. Однотонні або різноколірний - кульки бувають різними.

А ще намиста можуть бути однорядними, дворядними. Не забувайте про довжину. Крім цього у вас є можливість визначитися з матеріалами. Перли, черепашки, різні кульки - асортимент величезний. Все залежить від ваших побажань.

Кольє

Один з найпоширеніших виробів. Головна особливість - наявність центрального елемента. Він може бути великим або малопомітним. Для цього використовують різні матеріали, які в будь-якому випадку виглядають чудово та вишукано.

Якщо говорити про конкретні різновиди кольє, можна виділити такі:

937299da1ebe5d6d57241f9060eb7b66.jpg
  • Пластрон. Воно розташовується на грудях, тобто має закривати частину декольте.

  • Рів'єра. Тут особливість полягає в з'єднанні каменів. Ви не зможете помітити кріплення. Створюється враження потоку води, який переливається під променями сонця.

  • Фермуар. Тут центральний елемент і застібка - одне і теж. Камені різного походження, намистини дозволяють красиво оформити основний елемент.

  • Склаваж. Тканинна смужка з підвіскою ідеально доповнювала глибоке декольте. Ідеальний варіант для доповнення вечірнього вбрання.

Ланцюжок

Нитка з дорогоцінного металу. Різні довжина, плетіння, товщина - все це дозволяє підібрати прекрасну прикрасу. Ви можете носити ланцюжок окремо або скомбінувати його з іншими речами.

532e902b895d089dc7c55199c7188830.jpgПідвіска

Одна з найпоширеніших шийних прикрас. Вона додає фарб, привертає увагу до вбрання. Такі речі можуть бути великими або дуже акуратними, що дозволяє виглядати бездоганно в будь-який час.

Сотуар

Про цей аксесуар хочеться сказати окремо. Всі звикли, що прикраси на шию повинні носитися спереду. А якщо хочеться прикрасити спину? Ювеліри подбали і про це. Зрозуміло, що така прикраса підходить тільки на вечір. А ще потрібно подбати про відповідне вбрання, обов'язково повинна бути відкрита спина.

Пам'ятайте, що ювелірний асортимент на цьому списку не закінчується. Він величезний і постійно поповнюється новими моделями. Вам потрібно просто подумати, з якого приводу купуєте шийні прикраси і як часто будете їх носити. А ще не ігноруйте особливості зовнішності. Разом з «Онікс» здійсніть мрії в реальність і створите бездоганний образ.



Ласкаво просимо

Виберіть валюту: