Додано: 22 грудня 2021

Які ювелірні вироби можна презентувати близьким на новорічні свята?

Новорічні та різдвяні свята – чудова нагода, щоб зібратися з рідними та близькими. А ще це час обміну подарунками. Кожен хоче порадувати близьку людину. До того ж самим теж приємно отримувати презенти.

Які ювелірні прикраси можна презентувати близьким на новорічні свята фото

Хочеться знайти таку річ, яка стала б чудовим спогадом про цей чудовий час. Вишукані ювелірні прикраси будуть чудовим вибором. Для кожного можна підібрати свій аксесуар, який подарує максимум позитивних емоцій.

Що можна подарувати близьким у новорічні свята?

Ювелірний асортимент дивує навіть найвибагливіших покупців. Це дозволяє без проблем будь-якій людині зробити сюрприз. Серед асортименту можна виділити кілька особливих виробів.

Кольє-невидимка

Одна з найпопулярніших прикрас. Воно виглядає просто, але водночас вишукано та елегантно. Воно складається з короткого невидимого ланцюжка. Знизу красується камінь. Він може бути прозорим чи кольоровим. Найчастіше вибирають перли, діамант або фіаніт. Кожен із них виглядає красиво.

Якщо говорити про призначення кольє, воно чудово підходить для дівчат. Жінкам варто обирати класичніші варіанти.

Акуратна каблучка

Які ювелірні прикраси можна презентувати близьким на новорічні свята фото 3

З цим аксесуаром потрібно бути максимально обережними. Наприклад, дівчині, з якою тільки почалися романтичні стосунки, краще не дарувати такий виріб. Це можна не так пояснити. В інших випадках це буде чудовий подарунок.

  • Бажаєте зробити пропозицію руки та серця, шукайте каблучку з центральним каменем. Що це за вставка, вирішувати вам. А ще можете орієнтуватися на побажання дівчини.

  • Для подружжя вибір прикрас необмежений. Вам потрібно вибрати такий варіант, який максимально сподобається. Тут може бути один камінь або одразу кілька. Те саме стосується і самої форми.

  • Сестрі чи подрузі цілком можете вибрати аксесуар у вигляді корони. Дівчатам такий виріб припаде до душі.

Сережки

Ще один прекрасний подарунок, щоб порадувати близьку людину. Ювелірний асортимент дозволяє вибрати чудові подарунки. Усі звикли до того, що найчастіше дарують пусети, оскільки вони вважаються безпрограшним варіантом. Це так, але можна розширити асортименти. Наприклад, видовжені сережки. Для кожної без проблем підберете свій аксесуар. Їх можна носити як щодня, так і доповнювати вечірнє вбрання.

Брошки

За допомогою цієї прикраси можна образу додати фарб, зробити його більш унікальним. Крім цього, вдасться підкреслити настрій.

Коли вибиратимете брошку, враховуйте характер близької людини. Не забувайте ще про захоплення. А ще подумайте, куди кріпитимуть аксесуар. Наприклад, до речей із грубих тканин підійдуть досить масивні брошки. Якщо ви збираєтеся їх комбінувати з легкими сукнями або блузками, прикраса повинна бути аналогічною.

Запонки

Які ювелірні прикраси можна презентувати близьким на новорічні свята фото 2

Ця прикраса є важливою деталлю ділового стилю. Деякі чоловіки носять костюми постійно, в інших вони висять для особливого заходу. У будь-якому випадку для доповнення вбрання потрібні запонки. Подбайте про те, щоб була одна-дві пари, які будуть актуальними.

Якщо є побажання, можете подивитись затискач для краватки. Підбирайте його в такому самому стилі, що й запонки. Це дозволить створити цілісну картинку.

Ювелірний асортимент настільки величезний, що дає змогу порадувати своїх рідних. Коли підбиратимете презент, враховуйте такі моменти:

  • для кого призначається подарунок;

  • як часто його носитимуть;

  • який стиль одягу переважає.

Якщо добре продумаєте кожен з моментів, можете порадувати близьких людей, а «Онікс» допоможе у всьому розібратися.


Ласкаво просимо

Виберіть валюту: