Додано: 8 липня 2021

Які ювелірні прикраси завжди вважаються трендовими?

Ювелірна мода постійно змінюється і часом модницям складно стежити за цим розвитком. Ось як передбачити, що через рік куплені сережки або каблучка залишаться на піку популярності. Не хотілося, щоб вони припадали пилом в шафі, а придбати гарний аксесуар так хочеться.Золотое колье Любящая мать с ребенком.jpg

Так можете сміливо це зробити. Просто є деякі речі, які ніколи не втратять актуальності. Вони завжди будуть виглядати стильно та привабливо.

Які прикраси залишаються поза часом моди?

Сережки з діамантами

Ідеальні прикраси на всі випадки життя. Навіть із суворим костюмом вони здатні поєднуватися. Акуратні пусети будуть актуальні завжди. У них після робочого дня можна відразу відправитися на побачення.

На цьому асортимент не зупинився. Так можна згадати про деякі види продукції:

  • Красиво виглядає прикраса з одним каменем. Зрозуміло, що він побільше, ніж в пусетах, але теж може підійти для постійного носіння.

  • Використання відразу декількох діамантів. Якщо вони дрібні і їх невелика кількість, можете ними доповнити повсякденний образ. Камінчиків багато - сережки на вечір підібрані.

  • Кілька великих діамантів роблять вечірні аксесуари максимально вишуканими.

Прикраса на шию з перлами

З легкої руки Коко Шанель подібні прикраси стали такими популярними та не збираються залишати лідерські позиції.

Для модниць є багато різних красивих виробів:Обручальное кольцо2.jpg

  • Перлове намисто - елегантність і ніжність в одному виробі. Вам потрібно визначитися з довжиною нитки та кольоровою гамою. Приводів для її носіння знайдеться дуже багато.

  • Одна невелика перлина на волосіні - прекрасний варіант для повсякденного носіння. Офіс, зустріч з подругою, побачення - приводів величезна кількість.

  • Кілька перлинок, які можуть розташовуватися поруч або на певній відстані.

Сережки-кільця

Ще одні стильні варіанти для доповнення будь-якого образу. Варіантів носіння багато, як і представлених моделей. Так вам варто засвоїти кілька простих моментів:

  • Якщо хочете універсальні сережки, їх діаметр не повинен перевищувати 5 см. В інших випадках можете дозволити і більші варіанти. Тільки будьте з ними обережними: щоб вони не чіплялися за волосся, одяг, навушники.

  • Яка тут буде поверхня. Намагайтеся вибирати аксесуари без зайвого декору. Просто сережки самі по собі досить привабливі. Якщо таки хочеться певного декору, він повинен бути мінімальним. Дрібні камінці, акуратні лінії додадуть виробам особливого блиску.

Тенісний браслет

Красива прикраса, яка інкрустована дрібними діамантами. Вони закріплені настільки щільно один до одного, що дорогоцінної основи просто не видно.

b7a25775568c35887dd5ae6233d50f8e.jpg

Увага: зараз ювеліри крім діамантів можуть використовувати і інші камені. Головна до них вимога: однаковий розмір, колір. А ще не забувайте про огранювання.

Такий браслет стане прекрасним доповненням будь-якого вечірнього образу. Просто добре подумайте, яке каміння найбільше подобається.

Жорсткий браслет

Вишуканий напульсник прекрасно виглядає на жіночій руці. Така річ виглядає цілком лаконічно. Що стосується самого оформлення, фантазія ювелірів не знає меж. Проста гладка поверхня, різні візерунки, підвіски, камені - кожен з цих варіантів має свої особливості.

Ювелірний асортимент досить великий і в ньому без проблем вийде підібрати неймовірну кількість речей, які ніколи не втратять актуальності. З «Онікс» будь-який образ вийде стильним і бездоганним.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: