Додано: 19 вересня 2023

Які можуть бути сережки з хрестиком? Підбираємо для скриньки оригінальну пару аксесуарів

Гарний та стильний образ залежить від деталей. Саме вони допомагають зробити його унікальним. Успішно підібравши ювелірні прикраси, ви зможете продемонструвати свій бездоганний смак.

Серед цього різноманіття ви можете підібрати оригінальні аксесуари, на які точно звернуть увагу і сережки з хрестиком можна віднести до цього числа. Ви можете носити їх як кожен день, так і підібравши для особливої події.

На які вироби звернути увагу?Купити сережки хрестики Oniks

У скриньці будь-якої модниці знайдеться неймовірна кількість різних прикрас. Зрозуміло, що це не лише класичні пари сережок, які ніколи не вийдуть із моди. Завжди хочеться підібрати й оригінальніші варіанти.

Сережки з хрестиком чудово відповідають цьому бажанню. Зрозуміло, такі аксесуари більше подобаються молоді. Вони ідеально доповнять їхній образ. Ви можете без проблем виділятися на тлі всіх інших.

Якщо детально розбиратися в ювелірному асортименті, можна звернути увагу на деякі стильні варіанти.

Пусети

Такі сережки невеликі за розмірами. Ви їх без проблем можете поєднувати із повсякденними образами. На кожен день можете звернути увагу на прикрасу, де є одна невелика фігурка з дорогоцінного металу. Більше нічого зайвого.

Якщо ви хочете підібрати оригінальніші вироби, то зверніть увагу на ті, де присутні камінці. Вони невеликі за розміром, щоб не обтяжувати самі сережки.

З англійським замком

У цьому випадку фігурки хрестиків більші ніж у попередньому варіанті. При цьому вони не виглядають надто грубо. Самі фігурки можуть бути досить простими або посипаними камінням. Останні виглядають більш привабливо та чудово зможуть доповнити будь-який святковий образ.

Сережки-кільця

Такі прикраси знають дуже багато людей. Ювеліри пропонують кілька варіантів:

  • Акуратне колечко, на обідку якого є незвичайна фігурка. Вона може бути невеликою або ширшою. Також в оформленні можуть бути дрібні камінці.

  • Більше оригінально виглядають сережки, де фігурка хрестика - це підвіска. Вона може бути великою чи маленькою. Все залежить від ваших побажань. А ще не забувайте враховувати привід, з якого вибираєте аксесуари.

Подовжені

Більшість звертає увагу на протяжки. Вони виглядають максимально елегантно та жіночно. Невелика фігурка їх не обтяжуватиме. Все дуже зручно.

Є й інші варіанти, де в основі англійський замок. Сама фігурка досить довга. Додатково для декору тут можна використовувати розсип каменів.

КлаймбериСережки з хрестиком Oniks

Ще один оригінальний варіант доповнення образу. Головна особливість цих сережок у тому, що вони розташовуються по всій вушній раковині. Це виглядає досить незвичайно, але при цьому такі прикраси зручні у носінні. У цьому варіанті фігурки хрестиків максимально дрібні.

Як бачите, ювелірний асортимент постійно розширюється. Ви зможете вдало поповнити свою скриньку і продемонструвати бездоганний смак.

Як правильно вибирати стильні аксесуари?

Вибираючи різноманітні прикраси, ви повинні звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд. Вам потрібно заздалегідь скласти список із важливими критеріями. Це значно спростить процес та дозволить зробити образ максимально оригінальним.

  • Призначення. Багато хто підбирає сережки для повсякденного носіння. У таких випадках намагайтеся підбирати універсальні варіанти, які можуть гармоніювати з більшістю вбрання. Якщо хочете доповнити вечірній образ, то це можуть бути більш химерні аксесуари.

  • Особливості зовнішності. Підібрані сережки мають лише підкреслювати вашу красу. Форма обличчя, кольоротип – це все потрібно враховувати.

  • Вирішіть із дорогоцінним металом. Основний вибір між золотом чи сріблом. Срібло вважається бюджетнішим, але при цьому красивим металом. Його холодний блиск так і приваблює. Щодо золота, то вам потрібно вирішити з відтінком. Біле, жовте чи червоне – яке більше до вподоби.

  • Досить часто в оформленні присутні різноманітні камені. Дорогоцінні, напівдорогоцінні чи штучні – кожен із цих видів має свої особливості. А ще не забувайте про відтінок: прозорі чи кольорові вставки.

Продумавши заздалегідь основні моменти, ви зможете без проблем розібратися в ювелірному асортименті. Разом з «Oniks» вам вдасться доповнити образ стильними речами та продемонструвати бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: