Додано: 27 травня 2021

Який буває замок в сережках? Визначаємося з популярними моделями

Сучасний асортимент сережок вражає кожну модницю. Абсолютно для будь-якого образу знайдеться своя пара. Хочеться ж завжди виглядати красиво та неповторно. У зв'язку з цим дівчата та жінки стільки часу приділяють дизайнерській складовій прикрас.

Зовнішній вигляд - це добре, але не варто забувати про комфортне носіння. Ви ж не хочете відчувати біль у вухах або постійно боятися, що сережки загубляться. У зв'язку з цим варто дізнатися, який буває замок в сережках і це дозволить потім підібрати ідеальні аксесуари.

Яким застібкам віддати перевагу?

4a8686cbecbd4128b8b9993632a83318.jpg

Ювелірний асортимент досить великий. Це не тільки стосується оформлення прикрас, але і використаних замків. Серед представленого каталогу можна виділити декілька найпопулярніших варіантів.

Гвоздик

Вважається найпопулярнішою моделлю. Такі варіанти зустрічаються в безлічі прикрас. Так цей замок можна розділити на 2 групи:

  • Штифтовий. Штифт просовується в прокол, а потім закріплюється фіксатором. Додатково вам варто потурбуватися про силіконові заглушки. Це допоможе вберегти від можливої ​​ймовірності втрати виробів.

  • Гвинтовий. Тут фіксатор накручується на сам штифт. Це надійніше, тільки прикрасу потрібно тримати максимально рівно, інакше не вийде нормально його закріпити.

Англійський

Ще один популярний замок, який досить часто зустрічається. Такі сережки купують не тільки дорослим, але й дітям. А вся річ у тому, що їх досить складно загубити.

Механізм застібки досить простий: штифт протягується в прокол, а потім фіксується зі швензою. Ви почуєте характерне клацання. Такий механізм досить міцний, тому його часто використовують для великих сережок. Але якою б надійною не здавалася застібка, на нічний час краще знімати аксесуари.

Якщо будете вибирати сережки з англійським замком, є одна тонкість: тут не можна регулювати відстань від застібки до мочки вуха. Відповідно іноді може виникнути дискомфорт під час носіння. Якщо є можливість, влаштуйте примірку.

dcd62459e2407e0f38e00baab491b3ba.jpg

Французький

Така застібка виглядає максимально елегантно. Вона складається з 2 петельок: одна більша протягується в маленьку. Замок не перетискає і не травмує вухо. У зв'язку з цим ці сережки часто купують дівчаткам.

Якщо говорити про недоліки, то з французьким замком потрібно акуратно поводитися. При сильнішому натисканні його можна зламати.

Кільце

На перший погляд здається, що тут немає замка. Він є, просто захований. Така швенза ховається в спеціальну виїмку на протилежному кінці сережки. Тут варто пам'ятати, що ви не зможете відрегулювати ширину застібки. Також деякі відзначають, що буває складно розстебнути прикрасу.

Петля

Подовжена петля максимально проста та зручна у використанні. Правда в цій простоті є і свої тонкощі. Прикраса може зачепитися за волосся, одяг або навушники та загубитися. То варто придбати силіконові заглушки, які вбережуть від подібного.

Протяжки

Вже з назви можна зрозуміти принцип користування. Ланцюжок акуратно протягують в прокол. Так може бути, що з двох сторін будуть звисати частини ланцюжка або тільки одна. Застібка максимально легка.

aa7cbeb7191c329ccaa839664703485d.jpg

Що стосується тонкощів, то такі сережки можуть заплутатися у волоссі або шарфах. На зимовий або осінньо-весняний період не найкращий варіант. Якщо у вас довге волосся, його краще за все зібрати.

Думаєте, що на цьому асортимент закінчується, ви помиляєтеся. Так ще можна виділити:

  • кафи;

  • затискач;

  • скоба;

  • італійський замок.

Кожен з представлених варіантів має свої особливості. Коли будете вибирати застібку, будьте дуже уважними та не забудете про такі тонкощі:

  • кому призначається прикраса;

  • як часто збираєтеся носити;

  • чи є певні особливості в зовнішності.

Проявіть трохи уважності та порадуйте черговою гарною парою сережок, а «Онікс» завжди зможе запропонувати гідний асортимент.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: