Додано: 18 жовтня 2023

Яку інформацію варто знати про сережки «Клевер»? Підбираємо для себе гарні аксесуари

Гарний образ сучасних модниць завжди доповнений різними прикрасами. Такі аксесуари допомагають продемонструвати ваш бездоганний смак. До того ж деякі з них навіть вважаються оберегами або символами удачі.

Вишукані сережки «Клевер» відомі багатьом модницям. Ось уже стільки років ці аксесуари перебувають на піку популярності. Вони лише змінюють своє оформлення. Вам не завадить познайомитися з усім каталогом і потім підібрати найкращі аксесуари.

Чим так виділяються представлені вироби?Сережки клевер Oniks

Загалом прикраси з рослинною тематикою завжди залишаються на піку популярності. Якщо так можна сказати, вони виглядають досить натурально. Адже такі фігури ви точно зустрінете у природі.

Якщо повернуться до прикраси, де використовується фігурка конюшини, то вона вже стільки років перебуває на піку популярності. А ще з давніх-давен вона вважається символом удачі. Точніше фігурка, яка має 4 листочки. Кожен із них символізує віру, надію, любов та удачу. До того це виглядає досить красиво.

На які сережки можна звернути увагу?

Ювеліри постійно намагаються здивувати навіть найвибагливіших модниць розширенням колекцій. Це дає можливість без проблем придбати прикраси, які потім із задоволенням носитимете як кожен день, так і доповните вечірній образ.

Серед усього різноманіття можна виділити кілька вдалих моделей:

  • Пусети вважаються найпопулярнішими та універсальними. Їх можна придбати для різних образів. Вам потрібно лише визначитися з оформленням. Дуже лаконічно виглядає фігурка з контуром. Це може бути тільки дорогоцінний метал або зверху прикрашений дрібними камінцями. Також може бути повноцінна фігурка. Для її декору можуть використовуватись дрібні камінці, лише одна вставка або ювелірна емаль. Вам потрібно вирішити, що більше подобається.

  • З англійським замком. Найчастіше тут є одна акуратна фігурка. Вона може бути доповнена емаллю або камінчиком. Оригінальніше виглядають прикраси з великими елементами. Такі сережки не зовсім підходять для повсякденного носіння.Сережки клевер золото Oniks

  • Подовжені. Основа тут складається з ланцюжка. Це надає максимальної легкості та елегантності. Також тут є невелика фігурка конюшини. Вона може розташовуватися біля мочки вуха або на самому кінці сережки.

  • Клаймбери. Головна особливість таких сережок полягає в тому, що вони розташовуються по всьому вушку. По всьому обідку є фігурки конюшини. Вони можуть бути різного розміру чи однакового.

  • З різними підвісками. Довжина таких прикрас може відрізнятись. Все залежить від ваших побажань. Найбільш оригінально виглядають подовжені моделі з різними ланцюжками. Також є такі сережки, які мають кілька дрібних підвісок.

Кожен такий аксесуар виглядає оригінально та неперевершено. Вам потрібно виділити час, щоб з усім ознайомитися і потім підібрати найкращу пару.

Разом із підказками від «Oniks» ви зможете вдало поповнити свою скриньку. Ви виглядатимете неперевершено і зможете продемонструвати свій бездоганний смак.

Ласкаво просимо

Виберіть валюту: